Zvezdara teatar vas poziva

U pozorištu Zvezdara Teatar, 25. maja na Novoj sceni biće odigrana 50. predstava Pozovi “M” radi užitka (20h), a na sceni Danilo Bata Stojković popularna predstava Suze su OK (19:30h).

Pozovi “M” radi užitka je priča o kurvanju, o nama danas i ovde. O našim životima koji su imitacije onoga o čemu smo sanjali, o nevidljivim rukama koje kroje našu nesreću, i o našem batrganju da preživimo.

zt1

To je tragikomična priča, priča o umetnicima u tranziciji, o dvema glumicama i jednom piscu koji se snalaze kako znaju i umeju u vreme sunovrata svih vrednosti.

Režija: Mirjana Bobić-Mojsilović

Igraju: Snežana Savić, Katarina Žutić, Ivan Jevtović

Izbor muzike: Mirjana Bobić-Mojsilović i Katarina Žutić

zt2

 

 

Suze su OK

Postoje ljudi kojima je važnija interpretacija života, od njegove faktografije. To su sanjari, oni kojima je opis stvarnosti važniji od stvarnosti, i kojima je potreba da ostave neki trag o svom postojanju važnija od samog postojanja. SUZE su priča o tome – o suzama, strastima, razočarenjima, o pesnicima i njihovim muzama, o pesmama koje nikada neće biti napisane, i o onoj koja stiže kasno – Mirjana Bobić-Mosjilović

Suze su o.k.

 

Igraju: Tanja Bošković, Rade Marjanović, Ivan Jeftović, Milan-Caci Mihajlović

Tekst: Mirjana Bobić-Mojsilović
Režija: Milan Karadžić
Muzika: Isidora Žebeljan
Kostim: Angelina Atlagić

zt4

 

Danas delimo 3×2 karte za navedene predstave u Zvezdara teatru. Jedino što je potrebno, da biste karte osvojili, je da odgovorite, ispod ovog teksta, na sledeće pitanje: “Koja je predstava na Vas ostavila dobar utisak, koju biste preporučili ili ponovo pogledali?”

Najbrže i najoriginalnije ćemo nagraditi!

One Reply to “Zvezdara teatar vas poziva”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *