“Zimske igrarije na ledu”

Novogodišnja sportska manifestacija “Zimske igrarije na ledu” održava se 13. januara od 20h, u sportskom centru “Olimp”.

Posetioci će imati priliku da gledaju umetničko klizanje profesionalnih klubova, kao i da sami okušaju svoje umeće na ledu u takmičarskom delu i tako probaju da osvoje jednu od vrednih nagrada i zvanje „Zimski šampion Olimpa”.

U okviru takmičarskog dela, svi zainteresovani moći će da se okušaju u tri kategorije, pojedinačnim prikazom svog umeća na klizaljkama u prvoj kategoriji ili u paru u drugoj kategoriji, dok će u trećoj kategoriji pobednika odlučiti brzina na klizaljkama, kao i veština u prelaženju prepreka na ledu.

Svi zainteresovani za učešće na manifestaciji mogu se prijaviti na recepciji SC „Olimp – Zvezdara”, putem telefona 011/2412-353 i 2411-636, ili na mejl adresu info@scolimp.rs , gde će ostaviti svoje podatke i upisati u kojoj kategoriji žele da učestvuju.

U okviru manifestacije biće izvučeni i dobitnici pet godišnjih propusnica za klizalište SC „Olimp – Zvezdara”, na osnovu brojeva na ulaznicama za klizalište.

 

Više informacija na: www.beograd.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *