Zašto žene varaju?

Naučnici širom sveta pokušavaju da odgonetnu fenomen prevare u vezi. Iako je svetska ekonomija potpomognuta ovom pojavom i uspostavila svoj balans masovnom kupovinom prezervativa i poklona raznih vrsta, društvo preživljava brodolom. Usled pojave ove socijalne katastrofe prvi put u civilizaciji društva, porodice se ili masovno raspadaju ili deca odrastaju u nezdravom okruženju, te će u budućnosti biti mnogo više primera prevare.

Fotografija: Lela Radulović

Model: Aleksandra Đorđević

Spisak razloga

Jedan: Lakirala sam nokte, pa sam pozvala komšiju da mi otvori teglu ajvara.

Jedan od najčešćih razloga neverstava kod žene. Ozbiljna situacija koja može izazvati opšte opasnosti po zdravlje porodice. Većina žena navodi da bi, ukoliko otvore teglu neosušenim lakom, lako mogle potrovati porodicu isparavanjima koje dospeju u teglu. Stoga, lakše je pozvati komšiju u pomoć i odužiti se na adekvatan način, nego rizikovati rak kod budućih pokolenja.

Dva: Takav mi je bio horoskop

Iznenađenje je nastupilo kako se ovaj razlog našao na drugoj poziciji, a ne na vodećoj. Horoskop i gledanje u talog kafe su jedni od najtačnijih pokazatelja karatkera i budućnosti osobe, i kao takvi, trebalo bi da vrše snažniji uticaj. Bilo kako bilo, dame širom sveta kao uzrok neverstvu navode činjenicu da im je horoskop za naredni period (period u kome su izvršile prevaru) predvideo sudbonosni susret sa markantnim muškarcem.

Tri: Ej što volim miris kamiona.

Ovaj vid preljube se najčešće odvija na nekoj od benzinskih pumpi. Žene su navele da potajno pod tušem maštaju o masnom brkatom kamiondžiji i da potajno žele danima da se ne tuširaju da bi osetile taj primarni ljudski miris! Šokantno saznanje, ali žene uporno ostaju pri tome da se neke njihove seksualne fantazije baziraju na ovalnom, brkatom mašinovođi i njegovom „prirodnom“ mirisu. Navode „ulickanih i upickanih muškaraca nam je preko glave!“ Ako je verovati njihovim izjavama, koriste svaku priliku pri točenju bezina da „omrse brk“.

Četiri: Izvini dragi, prejela sam se!

Moderne dame često nemaju izbora u ishrani. Da bi ostale fit i privlačne svojim mužjacima, moraju obratiti pažnju šta unose u oragnizam. Često se osnovna ishrana bazira na svežem ili barenom povrću, riži i mnoštvu voća. Onog trenutka kada se žena spremi i ode na večeru sa drugaricom nastaje lom. Često žena na večeri izgubi kontrolu, pa umesto lagane večere ona pojede premasno meso sa roštilja, mnoštvo prženog krompira, propraćeno kojim vinom, što automatski stvara u organizmu prezasićenost uljima i žena gubi percepciju stvarnosti. Naučnici sa nekog univerziteta su uspeli da dokažu vezu između prezasićenosti organizma jestvim uljima i prevare. Kako je naučno dokazano, ovo se uvrstava u zdravstveni problem, gde je svaka prevara opravdana i medicinski izlečiva.

Pet: Marija je bila kod mene.

Ovo je klasičan razlog prevare, kada se radi o grupnim odnosima. Dve žene se dogovore za spa veče kod jedne i usputno mlaćenje jastucima. Dve žene, lepe, nauljene i u zavodljivom vešu, u trenutku požele više. Atmosfera letenja perja oko njih proizvede osećaje koji se moraju zadovoljiti. Zato u rešavanju problema koriste svaki vid kreativizma i zovu dostavljače hrane ili ako su lakirale nokte, u pomoć prizivaju komšiju.

Šest: On je gej!

15% prevara se dogodi dok je žena u šopingu. „Jednostavno se dogodilo. Dok sam kupovala u prodavnici donjeg rublja, u kabini mi je zatrebala pomoć. Pozvala sam prodavca da mi pomogne pri zakopčavanju brushaltera i dok sam rekla “keks!” sve se dogodilo. Ostala sam i sama prilično iznenađena jer sam stvarno mislila da u takvim radnjama zapošljavaju isključivo homoseksualce!“ – priča jedna od učesnica ispitivanja. Na kraju je ustanovljeno da to nije jedini slučaj slučajne zabune.

Sedam: Bio mu je rođendan!

Ovaj razlog vezuje se isključivo za preljubu izvršenu sa njenim ili njegovim najboljim drugom. Eventualno sa kolegom. Na pitanje zašto je taj izgovor opravdan, dame su uglavnom odgovarale da je više nego primereno da vrate poklon koje su i same dobile za svoj rođendan od svojih najboljih prijatelja ili najboljeg prijatelja njenog muža. Sve ispod toga je samo otaljavanje rođendansnog poklona.

Osam: Na k**cu te nosam!

Ovaj razlog je, u stvari, postavljen društveni standard. Kako je društvo opšteprihvatilo da kad god neko kaže broj osam mora da ima seksualne odnose, tako i svaka žena koja kaže ovaj broj na k**cu mora biti nosana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *