Zablistajte ovog leta uz novi AVON miris i dramatično zavodljiv pogled

Zanosni parfem pevačice Fergie Viva by Fergie, treći u nizu njenih Avon mirisa i jedinstvena Super Drama maskara, biće vaše tajno oružje za neodoljiv letnji izgled.

Uz ženstven, jedinstven i osnažujući, Viva by Fergie iskusićete seksi, kontradiktornu kombinaciju očaravajućeg bilja, uz primese lavande i intrigantne biljke vetivera. Novi Viva miris u kombinaciji sa zavodljivim očima koji pruža Super Drama maskara, svakako su odlična kombinacija za leto 2012.

„Viva je sveža i neočekivana, seksi i smela mešavina mirisnih nota koja donosi dvostruki efekat. Viva žena je moćna, ali ipak zavodljiva. Živi život po sopstvenim pravilima”, izjavila je pevačica Fergie, jedna od najmoćnijih žena u svetu šou biznisa, kojom je parfem inspirisan.

Od kada je prvi put stala na binu, na početku svoje karijere, Fergie je obećala sebi da će živeti život punim plućima i po svojim pravilima. Viva by Fergie je upravo oličenje ovakvog stava. Miris je napravljen da oživi neustrašivu ženu u vama, ali istovremeno i da iskaže vašu ženstvenost.

Od 2009. godine, Fergie sarađuje sa kompanijom Avon i zajedno su stvorili mirise Outspoken i Outspoken Intense, a od tada pevačica podržava i Avon Fondaciju za žene. Fergin prvi miris Outspoken i dalje je najprodavaniji parfem u istoriji Avona. U 2011. godini, Fergie je izabrana od strane Fragrance fondacije i Upravnog odbora Fifi nagrada za najpopularniju selebriti godine koja je kreirala sopstveni parfem. Ova nagrada se dodeljuje ličnostima čiji je miris bio instant hit i uspešno se prodavao od prvog dana. Rezultat poslednje saradnje kompanije Avon sa višestruko nagrađivanom pevačicom je jedinstveni miris Viva by Fergie, koji sadrži raskošno i zanosno zeleno bilje i stvara rashlađujući efekat koji oživljava sva čula.

Upoznajte i novu Super Drama maskaru

Avon nudi još jedan sjajan novitet za ovo leto. Nova, unapređena formula maskare sa višestrukom efektima pruža dramatično veći volumen i neverovatnu dužinu trepavica, tako da oči deluju atraktivnije a trepavice izgledaju 20 odsto duže

Sa novom Avon Super Drama maskarom, sve što Vam treba je jedan potez kako biste imale senzualne, duge trepavice sa maksimalnim volumenom. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli sa višestrukim efektom koja povećava volumen i produžava trepavice, Super Drama maskara Vam daje super-glamurozan izgled. Inovativna četkica u obliku lepeze dvostruko duže održava maskaru i stvara izgled zavodljivo gustih trepavica zahvaljujući kojima Vaše divne, krupne oči deluju 20 odsto veće, a vi ćete uvek izgledati dramatično seksi.

Za više informacija, posetite stranicu www.avon.rs.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *