Za svež izgled i baršunastu kožu: Avon Anew Vitale

Šta žene žele? Žele da uvek budu lepe. Da im koža ima poseban sjaj. Da bude blistava uvek. Kada se pogleda u ogledalu svaka žena želi da izgleda sveže, odmorno i opušteno. U svako doba, u svakom trenu, dok napušta kancelariju nakon još jednog uspešnog ali prilično napornog radnog dana ili dok obavlja kućne poslove besprekorno kao i uvek.

Nije baš uvek tako, kako bi žene želele da bude. Postoje momenti kada ih stigne umor, čiji se izdajnički tragovi ocrtavaju na licu. Probale su dosta različitih preparata koji zauzimaju i previše mesta u kupatilu a ne daju željene rezultate. Onda se ljute. Svađaju, iako bezuspešno, sa svojim izrazom u ogledalu. Ubeđene su da njihovom problemu nema rešenja ali se varaju. Nisu još probale novu liniju za negu kože Anew Vitale.

Žene u 30-im godinama prve počinju da opažaju na svom licu tragove ubrzanog tempa  kojim većina nas ide kroz život. Kao posledica, naša koža postaje sivkasta, neujednačenog tena, proširenih pora, a tu su i prve bore. Stručnjaci kompanije Avon došli su do pravog rešenja za nas stvorivši ProEnergy kompleks koji podstiče stvaranje ključnog proteina za održavanje mladalačke strukture kože, takozvani Protein stresa 1 (SP1).  Zahvaljujući novoj formuli ProEnergy kompleksa stimuliše se stvaranje SP1 proteina u čelijama kože, koji joj daje vitalnost hraneći je i ojačavajući njenu strukturu.

 

Anew Vitale linija sadrži dnevnu kremu za lice sa SPF 25, noćnu kremu, kremu za predeo oko očiju i gel za čišćenje lica. Inovativna formula kojom su nastali svi Anew Vitale preparati daje umornoj koži novu vitalnost, sjaj i svež izgled. Miks vitamina, antioksidansa i peptida sprečava preuranjeno starenje kože i daje joj dodadnu energiju. Zahvaljujući cvetno-voćnom mirusu kreme imaćete prijatan osećaj hidratacije a vaša blistava koža biće baršunasto glatka.

Da je Anew Vitale krema zaista efikasna potvrdilo je 85% žena koje su je isprobale. Prema rezultatima ispitivanja, već nakon samo tri dana korišćenja znakovi umora na koži ispitanica bili su vidljivo smanjeni.

Želite da uklonite tragove stresa, umora i neprospavanih noći na vašem licu? Imate 25 i više godina, vodite aktivan i brz život čije se posledice svakodnevno vide? Bez panike. Tu je Anew Vitale krema da vašem licu pruži blistavi sjaj i povrati izgubljene sate sna. Vaš idealni saveznik u maratonu života. 

Za dve najbrže čitateljke koje podele sa nama da li su i sa koliko godina počele da koriste slične preparate, poklanjamo Avon Anew Vitale Gel kremu za oči! 

One Reply to “Za svež izgled i baršunastu kožu: Avon Anew Vitale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *