We run Belgrade 2012

I ove godine Nike organizuje gradsku trku “We run Belgrade”, koja će se održati 16. septembra. Uz podršku atletskog saveza Srbije i pod pokroviteljstvom skupštine grada Beograda, očekuje se učešće više od 5000 ljudi.

Kao i prethodne godine, trku će podržati i u njoj učestvovati i svi Nike ambasadori, istaknuti sportisti, predstavnici svih sportskih društava u Srbiji kao i veliki broj poznatih ličnosti. Ova trka biće veliki praznik trčanja, afirmacija za sve građane koji rekretaivno trče ili se redovno bave sportom kao i promocija zdravog načina života.

Promocija trke “We run Belgrade” je održana 8. avgusta, kolektivnim treningom na atletskoj stazi našeg najvećeg stadiona Marakane. U okviru Nike running cluba, treniralo je više od 100 rekreativnih trkača, a promociji se pridružitio desetobojac Igor Šarčević kao i predstavnici medija.

Start i cilj trke su ispred TC “Delta City” u ulici Jurija Gagarina.Trka je otvorenog karaktera i pravo učešća imaju svi koji su se prethodno prijavili; predviđene su samo dve kategorije: apsolutni plasman muškarci i apsolutni plasman žene.

On-line prijavljivanje traje do 15. septembra na Facebook stranici ili na sajtu ASS, a prijavljivanje je moguće do 14. septembra i u nekoliko beogradskih prodavnica kompanije Nike (TC “Delta City”, “Ušće” SC, Knez Mihailova 20 i Pozorišni trg 3, Novi Sad). Na licu mesta prijavljivanje je moguće 16. septembra do 17h.

Programom manifestacije, na platou ispred ulaza u Delta Siti predviđen je bogat program uz VIP Areu, DJ-a, promocija atletskih klubova, sa posebnim akcentom na dečiju atletiku, uz poligon za decu i poklone iznenađenja.

Za sve učesnike/ce trke “We run Belgrade” predviđene su nagrade u vidu majica za trčanje, dok će najuspešniji takmičari biti nagrađeni specijalnim nagradama nakon završetka trke na samoj bini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *