Vesela ekipa podržala Miss Kittin

Elektrotehno i letnji hitovi…

Ekstatični nastupi elektro dive tokom prethodnih godina su postavili visoka očekivanja koje nije bilo lako opravdati. U petak smo čuli jednu izmenjenu Miss Kittin koja kao da se traži u talasima novog zvuka. Žurka na Savamali je bila više nego solidna, tako da ćemo 19. na 20. april svakako pamtiti po Depou i Miss Kittin.

marija

Tijana T(odorović) i Feloneezy su suptilno uveli u jedno soft ali sexy veče u Depou.

Kittinova je ostala verna mikrofonu i dok su publiku njeni vokalni uplivi dizali na noge, ono što je svakako kvarilo atmosferu jeste blago autističan odnos prema razigranoj masi.Uz nekoliko sekvenci dobre zike provukli su se i dobro poznati aduti Daft Panka uz koje je Missy podigla moral. Harder Better Faster Stronger i “na mišiće” smo se provukli kroz beogradsku noć.

missK

Too soft to be true ili previše prilagođen zvuk zahtevima popularnog tržišta, tek Caroline Hervé je samo u par navrata, posebno pred kraj seta, podsetila fanove i klabere “sa stažom” na dobar elektrotehno koji ona tako dobro nosi. Upravo su to bili retki trenuci obostranog zadovoljstva kada je francuskinja publiku udostojila pogleda sa bine.

neko

FOTOGRAFIJE: Zoran Kovačević

Missy vidno umorna oprostila se od vernih i nekih novih klabera negde oko “petice” u skladu sa striktnim pravilima novog beogradskog mejnstrim klabinga.

Mnogo lepih i razdraganih mladih ljudi ipak su najjači utisak sa nastupa Miss Kittin u Beogradu kao uvertira za još jedno dugo klabersko leto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *