Veliki prezir u DOB-u

Grupa Veliki prezir nastupiće večeras u Domu omladine Beograda sa početkom u 21h.

Veliki prezir i Vladimir Kolarić Kole, autor pesama i lider benda, posebna su pojava na srpskoj muzičkoj sceni. Uvek spremni na promene i izazove, konstantno napredujući svirački, oni su svojim pesmama definisali celu jednu epohu.

Veliki prezir

Od debi albuma i hitova “Samo tebe znam”, “Dobro je”, “Reke teku brodovima”, preko antologijskih ,”Brazdi” (verovatno jednog od najboljih albuma na srpskom jeziku u poslednje dve decenije) i pesama ,”Danima”, “Moram da znam”, “Neobična sumnja”, “Sutra” , “Hej”, do albuma “Ruka bez povratka” i “Nikadjekraj” ovaj bend se menjao, padao i dizao, širio svoju inspiraciju, hrabrio sebe i brojne fanove koji su svoj život prilagođavali koncertima koje su željno očekivali.

Tokom poslednjih par meseci svirali su u Varšavi, Nišu, Rumi, Vrbasu i Novom Sadu, a koncertni planovi do kraja leta obećavaju još novih destinacija.

Posle četiri studijska albuma, krajem decembra prošle godine Veliki prezir objavio je i prvo vinilno izdanje – EP ,”Svetlost i dim”, pa će publici predstaviti i četiri nove pesme.

Cena ulaznice je 700 dinara.

 

Više informacija na: www.domomladine.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *