Veliki humanitarni turnir u basketu – Za pobedu malog Laze

U subotu 03.08.2013. godine, od 11:00 časova, na košarkaškim terenima Crvene Zvezde na Kalemegdanu, organizuje se veliki humanitarni turnir u basketu – 3 na 3.

Turnir se organizuje u cilju pomoći lečenja malog Laze Preradovića koji je oboleo od tumora na mozgu. Na salsa večeri koja je održana krajem jula, prikupljeno je oko 2000 evra, pa iako je suma pristojna, ni izbliza nije dovoljna za nastavak terapije. Zbog toga je porodica Preradović uz podršku svojih najbližih prijatelja odlučila da organizuje još jedan događaj, računajući na podršku medija u cilju privlačenja što većeg broja posetilaca.

Svi zainteresovani mogu prijaviti tročlanu ekipu preko FB strane: https://www.facebook.com/events/214191198735592/

Za pobedu malog Laze

Ekipe će se prijavljivati ili do samog starta turnira ili do ispunjenja kvote od 32 ekipe. Sve informacije će stajati na pomenutoj FB strani.Učešće po ekipi se naplaćuje simboličnih 500 dinara, na licu mesta, donacijom u kutiju namenjenu za prikupljanje sredstava za malog Lazu.

Predviđeno je i učešće ekipa iz kompanija, njihovih navijača, ali i ekipa koje će predstavljati neke medijske kuće.Kao posebnu atrakciju, planiran je revijalni košarkaški meč generalnih direktora kompanija.

Za najmlađe navijače, organizovan je i nastup mađioničara oko 18h.

Malom Lazi možete pomoći i slanjem SMS poruke na Humanitarni SMS broj za slanje poruka – 7788, za slanje poruka u vrednosti od 50 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *