Večiti frajer: Džordž Kluni

Izvor: http://www.heatworld.com/

Izvor: www.heatworld.com

Džordž Timoti Kluni rođen je 6. maja 1961. godine u Leksingtonu, Kentaki. On je svoju glumačku karijeru započeo 1978. godine, ali je javnosti postao poznat dosta kasnije, 1994. godine, po ulozi doktora Daglasa Rosa u seriji “Urgentni centar” (ER). Posle ove uloge, Klunija su prepoznale velike face holivudske filmske industrije i to mu je obezbedilo mesto u visokobudžetskim i komercijalno uspešnim filmovima. Neki od ovih filmova su “Betmen i Robin”, “Ocean`s 11”, “Мajkl Klejton”, “U vazduhu”. Film u kojem je glumio “Ispovest opasnog uma” bio u konkurenciji za Zlatnog medveda, dok je drama “Laku noć i srećno” bila nominovana za Oskara za najbolji film.

Pored glume, Kluni se okušao i kao režiser, producent i scenarista. Film koji je nedavno režirao i glumio u istom, a koji je postigao nenormalni uspeh je “The Ides of March” sa Rajanom Goslingom u glavnoj ulozi.

Može se reći da je Džordž Kluni postao poznat zahvaljujući svom izgledu i raskošnom ljubavnom životu. Da li je on sebi kročio put zabavljajući se samo sa poznatim ženama, prosudite sami.

Tokom 80-ih godina zabavljao se kratko sa sestrom poznate glumice Mišele Fajfer, Didi Fajfer.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

1988. godine upoznao je Keli Preston. Oboje su bili na početku svojih glumačkih karijera. Kluni joj je poklonio prase po imenu Maks, ali je kada su sledeće godine raskinuli nastavio da brine o njemu. Keli je takođe bila u vezi sa Čarlijem Šinom pre Klunija.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Ubrzo potom Kluni je počeo da se zabavlja sa glumicom Talijom Balsam, kojom se i oženio u Las Vegasu 1989. godine i razveo tri godine kasnije. Balsamova je danas udata za Džona Slejtera, sa kojim je i glumila u seriji Mad Men.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Posle razvoda od Talije, Kluni je započeo trogodišnju romansu sa glumicom Kimberli Rasel koju je upoznao na snimanju reklame za Martini.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Nagađa se da je Kluni bio u vezi sa modelom Karen Dafi, 1995. godine. Ona je sada u braku sa Džonom Lambrosom.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

 1996. godine, Kluni tokom snimanja filma “Mirotvorac” u Parizu upoznaje Celine Balitran s kojom je bio u vezi do 1999. godine. Ona je nastavila da radi kao model, bila u braku sa režiserom Dejvidom Rozentalom do 2004. godine.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Šuškalo se po holivudskim klubovima, 2000. godine, da se Kluni zabavlja sa glumicom Lusi Lu iz Čarlijevih anđela. 2006. uoči Nove godine fotoreporteri snimili su njihov strastven poljubac.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

2002. godine, Kluni je započeo vezu sa glumicom Kristom Alen, koju je upoznao na snimanju filma “Ispovest opasnog uma”. Oni su raskinuli već 2004. godine, opet se pomirili i konačno se rastali 2006. godine. Krista se 2010. godine udala za britanskog muzičara Mamsa Tejlora, ali se i sa njim rastala u Avgustu 2011. Krista danas vodi blog, pod nazivom “Veggie Boom Boom“.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Kluni je bio u vezi i sa modelom Lisom Snoudaun, gde su se tokom petogodišnje veze rastajali i mirili i konačno prekinuli sve veze 2006. godine. Lisa je oficijelni DJ za Kapitol Radio u Londonu.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Rene Zelveger je još jedna dama za koju se pretpostavlja da je bila u vezi sa Klunijem, međutim oni su negirali sve navode istačući da su oni samo dugogodišnji prijatelji.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

2007. godine Kluni je upoznao slatku koktel konobaricu Saru Larson i sa njom bio u vezi nešto manje od godinu dana.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Džordž Kluni i Elizabeta Kanalis potvrdili su da se zabavljaju 2009. godine kada su ih paparazi uhvatili kako se zajedno voze motorom. Njihova veza je trajala skoro dve godine, do Juna 2011. god. Ona je nastavila da se bori u emisiji “Dancing with the stars” i da se bavi modelingom.

Izvor: http://www.usmagazine.com/

Najnovija romansa sa nekadašnjom rvačicom i učesnicom u šou “Dancing with the Stars”, Stejsi Kibler koja je trajala oko 2. godine, završena je nedavno. Razlog raskida je bio taj da je Stejsi želela porodicu i decu, a da je Džordž bio protiv toga.

stejsi

Izvor fotografija: www.usmagazine.com

Postavlja se pitanje ko je sledeći? Da li je za verovati navodima američke žute štampe, koji po raskidu sa Stejsi, pišu o tome da je Kluni homoseksualac, ostaje da prosudimo sami?!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *