Tajna ženskog orgazma

Tih godina se, kao nikada ranije, a bogami i kasnije, pričalo o famoznom ženskom orgazmu. „Ne doživljavate orgazam? Ah, pa kako živite uopšte?“, vrištali su praktično naslovi ženskih časopisa koje su uređivale otprilike frigidne urednice.
Nas tri nikada nismo razgovarale o tome, iako smo bile najbolje drugarice, sve dok jedna nije rekla:
„Ja nisam nikad.“
„Ni ja.“
„Ni ja!“, dodale smo nas dve.
Počele smo da istražujemo materiju po pomenutim časopisima, ali, postajale smo sve zbunjenije. Nešto što bi trebalo da izgleda prilično jednostavno objašnjeno je na nivou logaritama, sa sve dodatkom, posebno uokvirenim, o tantra seksu.
„A vi biste kao mogle 5 sati da se razvlačite?“
„Ne, bre.“
„Ni ja. Ok, čitaj dalje.“

Pošto nam periodika nije dala odgovor kako se, jelte, svršava, odlučile smo da to proverimo u praksi – kako drugačije, nego razgovorom sa drugaricama.
„Nemoguće da ne svršavate?! Sve tri? Auuu…pa kako živite?“
Ok, živimo nekako ovako nesvršene, i ne treba nam pametovanje, već odgovor kako se to radi. E, tek je tu nastala zabuna…

Izvor fotografije: Ziyawamag.com

„Vidite devojke, ja ne mogu dok on to ne doradi…“
Šta bre doradi, zar nije njegov posao samo da…?
„Ja mogu samo kad sam gore, mislim, takva je ženska anatomija, da može samo kad je gore…“
„Oh, mi imamo ritual, dobrih pola sata predigre, prvo ja njemu, onda on meni…“
Čekaj, mi nemamo višegodišnje momke. Nemamo nikakve momke. Kakav bre ritual?

I tako se agonija produžavala. Slušale smo priče o fantastičnim orgazmičkim doživljajima, i zamišljale kako te naše drugarice svršavaju maltene i dok čiste uši.
„Pa to je, mi smo definitivno frigidne“, zaključila sam ja, nakon što sam preko mog Sony Ericssona k750i čitala naglas rezultate za „ženski orgazam“ na nekom forumu.
Ubrzo je u pomoć pritekla četvrta drugarica, koja je za sve imala neko instant rešenje, od samolepljivih sisa, bubica za ispite, pa do perike za uhođenje frajera.
„Ribe, pa kako ne znate, ova knjiga mi je proširila vidike!“
Gledale smo belo u koricu na kojoj je pisalo „Sve o insektima“.
„A tooo, hihihihi, pa to sam nalepila korice neke druge da mama ne vidi šta čitam. Zapravo se zove Orgazam sa velikim O. Kaže moj M. da me ne bi pustio nikad, samo da sa ovakvim veštinama ne odem drugome…“

Izbor je pao na koga drugog no na mene. Trebalo je da odem u knjižaru iz koje inače nisam izbijala i tražim knjigu o orgazmu. U državnoj knjižari.
„Opklada gospođo, opklada“, nikada nisam znala da lažem, „Ma u redu je sine, znam ja da ti voliš da čitaš Selenića“, što je najgore, prodavačica je ovo iskreno rekla.
Elem, knjiga je bila šokantno glupa. Sećam se da smo odumirale od smeha kada smo našli savet za perfektan oralac: mislim, zalediš grozdove, zatim ih staviš u usta i orališeš ga tako. Pa bre, ko još može da… sa sve zaleđenim grožđem u ustima? Poslednju nadu uništila nam je Kim Katral koja je u nekom intervjuu izjavila kako je počela da doživljava orgazam tek posle četrdesete. Mislim Samanta, rušiš nam koncept! Kako to odjednom nisi svršavala do skoro, kad si ti jedan od krivaca što je taj famozni ženski orgazam toliko bitan?

Izvor fotografije: Yourlovetips.com

I tako smo se nas tri robinje pomirile da smo frigidne, dok najmlađa jednom prilikom nije ušla u stan i izustila: „Ja sam svršila!“ Nismo ni stigle da je udavimo pitanjima, kada je dodala „ma samo malo se pomeraš, tj. namestiš kako tebi odgovara, i to je to.“
Sledećoj se to desilo nešto kasnije, tokom letovanja, sa bronzanim mediterancem azurnih očiju (mislim, kako i ne bi), samo kod mene baksuza je malo zapelo. Par godina kasnije imala sam kao nekog frajera, i u toku je bio toliko dosadan seks da sam pomislila „Bože, kada će se završiti ova smaračina?“, kada shvatih da sam i ja. Istog trenutka sam uzela mobilni i zvala ove dve lujke, a zbunjeni đuvegija nikako nije mogao da dokuči koji andrak me spopao.

Nema potrebe da mislite da vam nešto fali, ako se to dešava retko ili nikada. Ne obazirite se na svoje hiperorgazmične drugarice, jer, iako su možda hodajuće petarde, znajte da im nešto debelo fali čim ističu svoje seksualne senzacije. Zaboravite i svoje mužjake, jednostavno, okrenite se samo sebi. Upravo tada ćete se osetiti i savršeno i svršeno. Namig.

Stoga je bilo kakav tekst o ženskom orgazmu i više no besmislen, i nema potrebe nasedati na novinske naslove, juriti i forsirati da se desi.

P.S. Svu eventualno kompromitujuću literaturu ili eliminišite ili uvijte u korice „Sve o insektima“ – videće baš neko ko ne treba, verujte mi.

 

One Reply to “Tajna ženskog orgazma”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *