Svirka u Božidarcu

U okviru serijala “Vračar Rocks!” u Božidarcu će večeras nastupiti Ničim Izazvan, Lorna Wing i Jailbait, sa početkom u 20:30h.

Grupa Ničim Izazvan je za dve godine svog postojanja uspela da se pozicionira na domaćoj sceni. Njihova pesma “O tebi“ je proglašena hitom godine na Radiju B92 po glasovima slušalaca. Nedavno su izbacili video spot za pesmu “Živeti u prošlosti“.

Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka, roka i panka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.

Bend Lorna Wing čine entuzijasti koji prikazuju svoju muziku na drugačiji način. Reč je o akustičnoj muzici koja je po svim segmentima najbliža onom pravom organskom zvuku sa kojim se svi rađamo. Lorna Wing u studiju Saše Loknera, pod njegovom dirigentskom palicom snima svoj debi album, a najveći uspeh doživela je pesma “Lazy Summer Afternoon“ za koju je urađen i video spot.

Jailbait su nova beogradska devojačka “teen“ atrakcija. Devojke koje već imaju iskustva u drugim bendovima udružile su se kako bi napravile tribute band The Runnavays i Joan Jett.

Ulaznice se prodaju na ulazu Božidarca pred koncert po ceni od 300 dinara. Ulaz i blagajna se otvaraju u 20h.

 

Izvor: www.b92.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *