Svi za Laneta

Našem prijatelju Milanu Novakoviću je hitno potrebna novčana pomoć za lečenje u Sjedinjenim Američim Državama!

 Svakim danom Milanovo stanje se pogoršava od kada mu je u septembru ove godine (2012) u njegovoj 28. godini života dijagnostikovan teško operabilan tumor u žučnom kanalu. Kako su mu lekari konstatovali da je reč o veoma retkom i komplikovanom tumoru jedina nada je nastavak lečenje na klinici Mayo u Arizoni.

Ovakvu vrstu lečenja Republički Zavod za zdravstveno osiguranje ne pokriva, a za pokrivanje troškova prve faze lečenja nedostaje još 150.000 evra.

Milan se trenutno nalazi u Allegemeines Krankenhaus der Stadt Wien, Medizinischer Universitatscampus u Beču zahvaljujući prijateljima i porodici koji su uspeli da sakupe jedan deo neophodnih sredstava. Tokom prethodnog perioda na ovoj klinici su napravljeni osnovni koraci ka lečenju i operaciji, ali dalje lečenje je preporučeno i moguće samo u klinici Mayo.

Pomoć možete pružiti u vidu kupovine odeće, a kolekciju možete pogledati na sledećem LINK-u. Mnogi mladi dizejneri uključeni su u ovu akciju. Kao prilog tome, organizovana je i  prodaja u TC Ušću i Robnoj kući Beograd.

Novčana sredstva možete uplatiti i na humanitarni račun otvoren kod Komercijalne banke ad Beograd:

Broj dinarskog računa: 205-9011004934460-25

Broj deviznog računa: 9031019018038

 

Veliko hvala od porodice i prijatelja Milana Novakovića.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *