Sveži muškarci

Tek izašli iz rerne, još gore. Ovo nije tekst o njima, nego kako postati oni.

Navikli smo da muškarci komentarišu žene, da ih ocenjuju i kritikuju. Ne znam samo da li je njima jasno da i mi to radimo, i to mnogo češće i da smo mnogo strožije. Zato, kada mi kažemo da je dobro, onda je tako i tačka.

Postoji par kriterijuma, sa kojim mislim da će se složiti većina žena.

1. Glas – Ako zvuči kao da će mu jezik svakog momenta ispasti i početi da te liže po ušima vrlo je moguće da je ljigavština. Džaba visina, džaba lepota, džaba lep osmeh, ako je glas onaj piskavi.

Rešenje – Operacija glasnih žica.

2. Nepismenost – Da sam ostavljala evro svaki put kada sam čula: „A baš mi se sviđao dok nije napisao ne znam zajedno!“ sada bih živela najmanje u 18. arondismanu u Parizu.

Rešenje – http://www.kursevi.com/kursevi-jezika/Pripremna-nastava-upis-u-srednje-skole/5978

3. Zadnjica – Dragi muškarci ako naša može da izgleda kao trokrilni orman onda može i vaša. Ništa ružnije od muškarca sa ugojenom, spuštenom pozadinom. Teletabisi stop.

Rešenje – Čučnjevi! 

4. Diskrecija – je odraz zrelosti. Nemojte biti veće babe od onih koje sede palanačkim klupama.

Rešenje – Pitajte mamu za savet.

frajer

Izvor: www.fashionbeans.com

5. Nokti – Dugački nokti su za žene! Ne zanima nas što svirate gitaru, mandolinu, tamburicu i što bolje svuči kad se lupi noktom!

Rešenje – Kupi trzalicu.

6. Stil – Fila papuče, šorc na palme, one patike što su jako udobne za trčanje, duga pletenica na kratku kosu, majica iz koje ispada stomak. Sve to stavite u folder Kada sam bio čoban.

Rešenje – Nađi devojku pa neka te oblači.

stylish men

Izvor: www.fashionbeans.com

7. Muzički ukus – Muškarac sa dobrim muzičkim ukusom može biti nešto najbolje što vam se desilo, jer muzika je sreća. Ako sluša Sašu Kovačevića kada je tužan znači da je piškio u gaće do 12. godine.

Rešenje – Nema ga verovatno.

8. Higijena – Da li treba reći još nešto. OK je ako se osećate posle treninga ili fizičkog rada, ipak smo ljudi. U svim ostalim situacijama ne dozvolite da vam se pojavi prase ispod pazuha.

Rešenje – Old Spice i pamučna odeća.

9. Mlohavost – Shvatamo da niste svi sportski tip, ali da bi bili muškaraci dostojni toga što vas je bog kobajagi prve stvorio, dajte bar noge i ruke malo definišite pa da imamo u šta da gledamo.

Rešenje – Hodajte, trčite, vozite bajs.

10. KARAKTER – 1 BOŽIJA ZAPOVEST. Naš polni organ ne treba da ima isti naziv kao i vaša ličnost.

Rešenje – Lobotomija.

Napomena za žene – U najboljem slučaju naćićete nekoga ko ima normalnu ličnost, ne laprda na sva zvona, pismen je i ima muževan glas. Nema veze, sve ostalo se da ispraviti, a da oni nisu ni svesni šta radite.

Napomena za muškarce – Nemojte pasti u bedak ako ne možete da promenite neke od ovih stvari, mi ćemo! U svakom slučaju ne možemo bez vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *