Sven Väth ponovo u Beogradu

Nakon 5 godina od svog prvog dolaska u Srbiju, na isti datum – 24. novembra, Sven Väth će u okviru svetske turneje “2012 – The Year Of The Dragon” ponovo posetiti Beograd i nastupiti u prostoru DEPO u Travničkoj broj 3.

Sven Väth je DJ karijeru započeo ranih osamdesetih u legendarnim frankfurtskim klubovima Dorian Gray i Vogue. Nepredvidivošću i otvorenošću za različite stilove ubrzo je stekao armiju poklonika u svom gradu gde je postavio standardne.

Naredne godine otvara svoj klub Omen, koji ispisuje novo poglavlje nemačke klupske istorije. Sven Väth je devedesetih postao „kum tehna“, „jedina nemačka pop zvezda“ i „najuspešniji DJ na svetu“. Sa različitim partnerima osniva etikete Eye Q, Harthouse i Recycle Or Die, I to sve sa ciljem popularizacije nove elektronske muzike. Sa klubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezidenturu na Ibici u legendarnom klubu Amnesia, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma.

Sven Väth iza sebe ima mnoštvo albuma i neprestano obilazi svet – Brazil, Argentinu, Urugvaj, SAD, Rusiju, Japan, Španiju, Italiju, Mađarsku, Englesku, Finsku…

Kao domaća DJ podrška Svenu nastupiće Tijana Todorović i Dejan Milićević.

Karte će uskoro biti puštene u prodaju kroz mrežu Eventima i Gigstixa širom Srbije.

Za karte kupljene do kraja septembra važiće posebna promotivna “early bird” cena od 990 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *