Stazenezele.rs na izboru za Nivea lice 2012!

Poslednji dan juna je obeležila manifestacija koja je kompanija Nivea organizovala u tržnom cetru Delta City, u cilju pronalaženja novih zvezdi modelinga. Potragu, koju je podržala modna agencija Click, kao i magazin Joy, je trajala tri meseca, a finalni rezultat su  18 mladih dama iz čitave Srbije, koje su na radost posetilaca i gostiju, nekoliko puta prošetale improvizovanom pistom. Ipak, samo je jedna pobednica, ali pre toga ćemo vas provesti kroz detalje finalne večeri.

 Za prvo predstavljanje buduće manekenke su nosile ležerne, letnje modele modne kuće Legend, dok se za drugo presvlačenje pobrinula španska robna marka Mango, sa elegantim i mladalačkim večernjim haljinama u  bojama sezone. Iako su se devojke po prvi put u javnosti našle na zavidno visokim potpeticama, izgledale su dovoljno opušteno i profesionalno, te smo zaista imali utisak da smo na pravoj modnoj reviji. Dva predstavljanja su bila namenjena žiriju, ali i posetiocima tržnog centra, a čini se da su najviše uživali mališani, tačnije devojčice, koje su pomno pratile svaki korak svojih možda bdućih koleginica.

Među žirijem  se našao Nenad Radujević, osnivač Click-a i nedelje mode u Beogradu, manekenka Slađana Tesla sa koleginicom Adrijanom Čortan, internacionalni skaut iiz Italije i Francuske, fotograf Miša Obradović i pop zvezda Ana Stanić, kao i kolege iz modne agencije Fox. Dok je žiri birao superfinalistkinje, goste je zabavljala šarmantna voditeljka Ivana Bajić, koja je dobrim raspoloženjem i širokim osmehom doprinela još boljoj atmosferi na izboru za Nivea lice 2012. godine. Ivana je hrabrila devojke, a u pauzama je Ana Stanić otpevala jedan stari i jedan novi hit.

Superfinalistkinje, njih osam, su još jednom prošetale pistom, ovog puta u modelima britanske kuće Monsoon i sa Accessorize nakitom. Erste banka je nagradila prve tri devojke pozamašnim sumama novca, dok će pobednica biti novo Joy lice sa naslovnice i buduća zvezda nedelje mode u Beogradu, koja će biti održana krajem oktobra. Pre samog proglašenja, na pisti su se pojavile devojke koje su proteklih godina putem ovog izbora započele domaće i inostrane karijere modela, a svaka od njih tri je nosila kreaciju nekog od domaćih dizajnera.

Pobednica, Aleksandra Doknić, je pored laskave titule, novca i naslovnica, dobila i stipendiju Univerziteta Metropolitan, na odseku Modni dizajn, a pre svih obaveza koje je očekuju, plaćeno letovanje je odličan način da napuni baterije i krene u osvajanje modnih pisti, zajedno sa Jelenom Knežić, koja je zauzela drugo i  Marijom Ćetković koja se našla na trećem mestu. Čestitamo devojkama i zahvaljujemo im se na modnoj poslastici, koja nam je skrenula misli sa tropskih vrućina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *