Stare ploče i nova moda u Mikser hausu

U subotu, 20. aprila od 13h u Mikser House-u počinju dva uzbudljiva događaja – predstavljanje nove kolekcije majica Futro, jednog od naših najpoznatijih dizajnera Slavimira Stojanovića, i Record Store Day, globalni “praznik” koji u ljubavi prema muzici spaja fanove, muzičare i nezavisne radnje diskova i ploča.

Posetioci će moći da kupe raritetna izdanja ploča i CD-ova, a za DJ pultom će od 14h biti Rambo Amadeus, Gorica Nešović i Dragan Ilić, Vasil Hadžimanov, Željko Kerleta, Spacewalker, Slobodan Nešović Loka, i drugi kolekcionari ploča i ljubitelji dobre muzike.

record-strore-day

Originalni beogradski lifestyle brend Futro, je odnedavno u Mikser House-u. Najbolje prodavani modeli su na ovaj način dobili šansu da se ponovo nađu pred publikom u novom, restilizovanom i poboljšanom obliku, u vidu nove kolekcije Futro majica, koja se sastoji iz dve linije – Futro Kids, za uzrast od 2 do 12 godina i Futro Classic za žene i muškarce. Slavimir Stojanović će u 13h lično predstaviti kolekciju u Mikser House-u.

U večernjim časovima nastupaju Eeva, Cantwait, Mirko iz Rare-a, Vox Populi, Sharks, Snakes & Planes i Sinestezija.

Dan prodavnica ploča obeležiće Vladimir Kolarić Kole (Veliki prezir) i Kralj Čačka svojim nastupima u Pinball Wizard Records-u. Koncert počinje u 14h.

Ulaz je slobodan.

 

Izvor: www.blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *