ŠTA ŽENE ŽELE?!

PITALI SU ME DRUGARI DA NAPIŠEM NEŠTO DUŽE OD 140 KARAKTERA ZA NJIHOV PORTAL…TRUDIĆU SE DA BUDEM JASAN I GLASAN.

RETKO ČITAM BLOGOVE I TEKSTOVE DUŽE OD PENISA MARINKA MADŽGALJA…O ŽENSKIM PORTALIMA DA I NE GOVORIM. KAPIRAM DA POSTOJI PUNO TIH ROMANTIČNIH TEKSTOVA KOJI NE GOVORE NI O ČEMU, SAVETA ZA ZDRAV ŽIVOT SA PUNO ĐUMBIRA I ZELENOG ČAJA…ZATO NEĆU DA DELIM RECEPTE ZA TORTE I KOLAČE I PRIČAM O TOME KAKO DA ZAŠTITITE MUŠKATLE OD MRAZA.

PA DA POČNEM…
SUNCE JE PROLAZILO KROZ ZAVESU I MILOVALO NJENE BUTINE, VLAŽNE OD MOJIH SUZA DOK SAM JE LJUBIO PLAČUĆI….AHAHAHAHAHA ŠALIM SE, ŠALIM SE.

ŠTA ŽENE ŽELE?!

POSTOJE PITANJA OD MILION DOLARA, OVO NIJE JEDNO OD NJIH…

zena

Fotografija: Aleksandra Dobrić

Model: Lela Radulović

OVO JE PITANJE OD MILION BESANIH NOĆI, OD MILION NEIZGOVORENIH REČI, PITANJE SATKANO OD MILION UZDAHA.
NE DELIM LJUDE NA POLOVINE, ŽENAMA NIJE POTREBNA JAČA POLOVINA…TREBA IM CEO ČOVEK.

ŽENE ŽELE JAKU FIGURU, MUŠKARCA KOJI IMA JASAN POGLED NA SVET, STABILNOG, NEKOGA KO SE NE KOLEBA, NEKOGA KO U SVAKOM TRENUTKU ZNA DA FORMULIŠE SVOJE STAVOVE.
ŽENA ŽELI MUŠKARCA PORED KOGA SE OSEĆA KAO ŽENA…I NEŽNA I ZAVODNICA, ŠNAŽNA ALI ZAŠTIĆENA.
ZATO MUŠKARAC MORA BITI JAK, OSVAJAČ…MORA ZNATI KAKO DA “UZME” ŽENU, ALI DA NE ZABORAVI DA JE OSVAJA IZNOVA I IZNOVA. ŽENE ŽELE DA NEKOME PRIPADAJU ALI I DA NEKOGA IMAJU, DA IH NEKO POSEDUJE A DA BUDU DOVOLJNO SLOBODNE DA BI OSTALE SVOJE.

Young man following woman

Izvor fotografije: cleverpartner.com

ŽENA ŽELI MUŠKARCA KOJI ZNA ŠTA ŽELI…MUŠKARCA KOJI ŽELI NJU!

DA LI SU ŽENE JAČI POL?!

U POREMEĆENOM SISTEMU VREDNOSTI, U FAST FOOD VREMENIMA GDE SE ŽIVOT KONZUMIRA BRZO A ŽIVI TEŠKO…MUŠKARCI SE POD TERETOM EPITETA “JAČI POL” POVLAČE, SLAMAJU…POKUŠAVAJUĆI DA ZADOVOLJE NEKE NAMETNUTE STANDARDE, KAO DA SVE VIŠE NESVESNO ŽENAMA PREPUŠTAJU INICIJATIVU.

…O OVOME I MNOGIM DRUGIM TEMAMA ĆU PISATI AKO OD UREDNIKA OVOG PORTALA DOBIJEM DRUGU RATU OD OBEĆANIH 120 000 EVRA. DO TADA PRATITE ME NA TVITERU, FEJZBUKU, INSTAGRAMU, JUTJUBU, SKAJPU, VACAPU, VAJBERU...VESELI POZDRAV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *