Šta očekivati od Reiki tretmana?

Kako ćete reagovati na Reiki životnu energiju zavisi od vašeg trenutnog stanja. Raspon senzacija je veliki i raznolik baš kao i svi mi.

I sami smo drugačiji nego što smo bili pre par meseci, godina ili decenija. Tako će i naše reakcije i  doživljaji biti uvek drugačiji na svakom tretmanu. Na većini mesta na telu gde se polažu ruke, osetićete prijatnu toplotu. Nekada je čak vruće ili hladno. Moguće je da će vas preplaviti emocije ljubavi, prisnosti i spokoja ili ćete se zalediti. Osećaj ledene kugle na nekom mestu ili hladnog vetra koji struji kroz nogu, uobičajen je, ako vas je noga prethodno bolela. Taj bol će nestati, možda tek posle par dana.

Otkricete da je uzrok bio na drugom mestu, na sledećem tretmanu kada se pokaže pravo žarište. Možda će potpuno neočekivano isplivati neka potisnuta bolna sećanja i osetićete se nelagodno, uznemireno, ali oslobađanjem tog zgusnutog energetskog čvora, strujenjem nove sveže energije osetićete se spokojnije i sagledati stvari zrelije i sa distance.

Bolno koleno će upijati, gutati energiju i onda ćete imati osećaj da se ono širi i možda ćete se uplašiti da će prepući od tolike navale energije. Iz bolnog ramena će neka sila kljuckati i izvlačiti nagomilanu napetost i brigu.

Neko ce ostati ukočen i držati se svoje kontrole. Neće pokazivati ništa i neće osetiti ništa. Čak i bez toga, dovoljna je bila volja da se prepusti maker na kratko i Reiki ce delovati. Osećaji blagih vibracija, jeze, drhtanja, osećaj da ste pritisnuti na sto ili da ćete se odlepiti, samo su prolazni i beznačajni.

Univerzalna energija će naći put da vam pomogne, napuni ispražnjene rezervoare, probije nataložene blokade bez obzira da li ste sve vreme videli vatromete boja i osećali da plutate u kosmosu i da se zvezde kreću u vama ili da ste ceo tretman bezbrižno i lako prespavali

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *