Spremite se za modni vikend u Stadion Shopping Centru!

Novi Stadion Shopping Center (Zaplanjska 32, Voždovac) otvoriće svoja vrata modnim dizajnerima, gde će se u periodu od 28. do 30. juna, od 10h do 22h, organizovati festival “Dani unikata” koji će okupiti više od 30. dizajnera na jednom mestu!

Izvor: http://www.stadionsc.rs/

Ljubitelji mode i unikata moći će da uživaju u kreacijama talentovanih i odabranih dizajnera unikata. Umetnici će predstaviti najnovije kolekcije koje, prateći aktuelne modne trendove, obiluju koloritom, originalnim dizajnom i fantastičnim materijalima.

Na Festivalu pronaći ćete medaljone od presovanog cveća ,,Sweet gems’’ koji predstavljaju pravi izbor za one koji vole vintage stil, nakit od satnih mehanizama ,,Jazz stempunk’’ i  ,,Winny nakit’’ koji je hit sezone, elegantan nakit koji je sinonim za ,,MK style’’, misteriozan glamur koji će vam pružiti ,,Lola nakit’’, fenomenalne torbe ,,Chic-a-Mota’’ i  kožne japanke ,,Lagami’’.

Festival se organizuje uz podršku Pero Art Centar koji na ovaj način želi da nastavi da podržava i afirmiše kreativne pojedince i njihove radinosti, stvarajući uslove za njihovu javnu prezentaciju.

Ne zaboravite da posetite Stadion Shopping Centar i uživate u  modnim poslasticama.

Vidimo se tamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *