Solutions je rešenje!

Kompanija Avon i Katarina Radivojević dočekuju proleće opremljeni osvežavajućim proizvodima za negu lica i preporučuju liniju krema Solutions

Proleće je vreme za posebnu negu lica i tela, kako bismo osvežili kožu posle duge zime. Solutions kreme su napravljene uz pomoć prirode i nauke, zasnovane na ideji da svaka žena poseduje prirodnu lepotu koju treba negovati. Katarina Radivojević je zaštitno lice Solutions linije proizvoda, jer veruje da je najvrednija upravo prirodna lepota koja dolazi iznutra i zato koristi proizvode sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima.

„Linija ovakvih proizvoda, koji neguju vaš prirodan izgled i pomažu vam da istaknete svoju lepotu, svakako je nešto iza čega stojim kao žena i kao osoba kojoj je veoma stalo do svog izgleda, jer je bitan i za moju profesiju. Tokom godina sam naučila da lepota koja najviše pleni jeste ona iznutra, kada se osećate u potpunosti svoji, prirodni i zadovoljni. Uz kremu za lice “Beautiful hydration” moja koža deluje uvek lepo i negovano, a moj ten je svež i blistav. Prijatan osećaj koji mi pruža ova krema podstiče moju pozitivnu energiju, tako da sam spremno dočekala proleće radujući se svakom novom danu”, kaže Katarina Radivojević.

Pomoću prirodnih sastojaka koji najbolje deluju na kožu i uz pomoć nauke, Solutions kreme otkrivaju pravi potencijal blistavo čiste kože. Razvijene su svilenkaste formule sa iznenađujućim teksturama i laganim, prijatnim mirisom, koje deluju u skladu sa potrebama kože. Svaka formula je prirodno testirana, a liniju proizvoda čini šest različitih vrsta krema:Complete balance sa listom kamelije (Komplit balans)– za kombinaciju masne i suve kože; Beautiful hydration sa rajskim žitaricama (Bjutiful hidrejšn) – za umornu i dehidriranu kožu; Sensitive botanicals sa prkosom (Senzitiv botanikals) – umiruje osetljivu kožu; Youth minerals sa ametistom (Jut minerals) – kod prvih znakova starenja; Ageless accolade sa hibiskusom (Ejdžles akolejd) za kožu koja gubi zategnutost; Perfect Tone sa plodovima duda (Perfekt ton) –  za neujednačen ten, sa depigmentacijom.

Avon veruje u moć prirode i nauke, savremene formule i prave rezultate.

O kompaniji Avon

Avon, kompanija za žene, jedna je od vodećih kompanija u industriji kozmetike, sa godišnjim prihodom višim od 11 milijardi dolara. Kao najveća svetska kompanija direktne prodaje, Avon nudi svoje proizvode ženama u više od 100 zemalja i ima oko 6,4 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvodna linija uključuje kozmetičke, ali i modne i proizvode za kuću, a neki od najpoznatijih brendova su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques i Solutions. Tokom 2011. godine Avon je svrstan među najbolje svetske brendove u Interbrand izveštaju najboljih i najvrednijih globalnih brendova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *