Sindrom – princ na putu!

(princ = žabac kog samo treba poljubiti vs. princ = dolazi po uspavanu lepoticu i vodi je sa sobom )

Ne mislim da su muškarci gluplji od žena odmah da se razumemo. Mislim da su žene lukavije a muškarci naivniji. Zato može samo da deluje da su žene pametnije. Ne. Brojčano ih samo ima više i lukavih i pokvarenih. Iako mnogi misle da i lukavost odražava neku posebnu pamet i inteligenciju. Ne odražava. Lukavi i naivni ljudi se mogu podeliti ponaosob na:

1. lukave i pametne

2. lukave i glupe

3. naivne i pametne

4. naivne i glupe.

Kad bi uzeli po primerak podjednako inteligentne osobe muškog i žeskog pola: muškarac će biti UVEK sposobniji. Tačka. Muškarac jednostavno nema onu jaku emociju koja žene sputava. Žena može biti pametna do zla boga, biće podjednako i saosećajna, i biće joj žao… jednostavno je meka u srži, onako na svakodnevnom nivou. Muškarac nije i svaka mu čast. Sa druge strane smatram da u odnosima sa ženom, muškarac sve dublje i intenzivnije prima. Žena je emotivnija svakodnevno a kad dođe do njihovog odnosa verovatno svesna svoje slabosti SVIM SILAMA se trudi da “se sačuva” iza tog garda. To joj je neki urođeni instinkt.

Elem. Muškarac toliko savršeno pametan i žena toliko savršeno emotivna a imaju problem. OGROMNI.

Na primer, sretnu se on i ona. Ona zna šta hoće, on zna da hoće nju. Ona zna da on nije takav kakvog želi. On želi sve da učini da bude sa njom. On je toliko pametan i očajnički zaljubljen da bi mogao da “nauči” da bude sve šta ona želi da on bude. Ona je toliko taktična da bi mogla bez problema od njega da “napravi” ono što želi. I tako je sa svim primercima oba pola.

Neke žene to i tako čak i urade, i ostanu sa Njim. I bude im super. Da li?

Da je sve tako jednostavno – sve bi bilo PRESAVRŠENO. Ali nije! Ko jebe sled?! Žena naravno!

ILUSTRACIJA: Skineta Splajn

Žena u slučaju gde muškarac iskreno i istinski voli (Naravno ima i primera gde žena iskreno i istinski voli ali muškarca boli uvo da se menja i da bude vredan baš njoj… sad razmatramo slučaj – zaljubljeni muškarac i prokleti ženski rod).

E dakle, žena je toliko jedno prokleto biće, da može da ima muškarca koji ŽELI da joj bude vredan i njen i da postane takav da i ona isto toliko ŽELI da bude njegova…i da batali sve. Zašto? E paaa, zato što ženska tanana intuitivna dušica odrasla na iracionalnim bajkama smatra da princ dolazi. Princ se pojavljuje. Formiran i spreman za mene. A ko je princ u toj glupavoj glavi? Muškarac koji te bezuslovno voli i može da postane “princ”? Neeeee. Princ je princ. Samo treba da ga najzad nađem (u pekari, mlekari, ispod kamena, u džepu, na polici…) i čim ga nađem zavoleću ga i on će iste sekunde takođe da odlepi od ljubavi za mnom i to je to. Živećemo srećno do kraja života.

I onda postaneš svesna šta radiš i kažeš – a ne, ne nećemo više tako! I uzmeš od tih silno “zaljubljenih” random primerak. I trudiš se, vaspitavaš, i posle puuuno godina taman uspeš u tome i POBEGNEŠ. Eto, to je žena. “Šta se bre ja tu majem koji đavo kad negde tamo ima isti takav koji je takav ZATO ŠTO JE TAKAV a ne zato što sam JA NAPRAVILA da bude takav!”. I ladno ga baciš u smeće i pičiš dalje. Zato što si lujka da. Ali NE MOŽEŠ, svesna si svega ali to te VUUUUČE. Ta retardirana prokleta dabogdagorelaupaklu *** Dizni ideja*** kojom smo zatrovane sve do jedne!!!

I onda lutaš, lutaš, lutaš… Odjednom se obraduješ “Jaaaaao evo ga ladno! On postoji!”. Posle jako kratkog vremena uvidiš da je to goli ćorak (imaš iskustva) a sad više, čak i kad bi htela time da se baviš, živaca nemaš da ponovo sto godina “nekoga vaspitavaš”. I onda lutaš, lutaš, lutaš… JOŠ jednom se obraduješ “Jaaaaao evo ga ladno! On postoji!”. Posle JOŠ kraćeg uvidiš da je to goli ćorak (imaš JOŠ više iskustva) a sad više, čak i kad bi htela time da se baviš, živaca imaš JOŠ manje da ponovo sto godina “nekoga vaspitavaš”. I onda lutaš, lutaš, lutaš… JOŠ jednom se obraduješ “Jaaaaao evo ga ladno! On postoji!”. Posle JOŠ kraćeg uvidiš da je to goli ćorak (imaš JOŠ više iskustva) a sad više, čak i kad bi htela time da se baviš, živaca imaš JOŠ manje da ponovo sto godina “nekoga vaspitavaš”…..

Zaključak:

Žene su proklete, beznadežne i lude.

Ps. Kad ovako postavim stvari, ne čudi me zašto sam u srednjoškolskim danima (dosta posle Dizni faze) bila luda za knjigom Čekajući Godoa… Dobro, makar nam žensku intuiciju niko ne može osporiti 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *