Silicone Soul u klubu “Krug”

U subotu, 3. novembra, popularni škotski DJ tandem Silicone Soul nastupiće na zabavi u novom beogradskom klubu Krug (Braće Krsmanovića 8).

Ovaj duo dolazi povodom proslave 20 godina rada prestižne izdavačke kuće “Soma Records“ iz Glazgova. Veliki jubilej svetske elektronske scene obeležen je nedavno i aktuelnim izdanjem “Soma Records: 20 Years“ koji čine tri kompilacijska albuma, od kojih je jedan i studijski miks koji su za ovu priliku uradili upravo Silicone Soul. 

Tokom 20 godina, Silicone Soul su objavili četiri studijska, četiri kompilacijska albuma, desetine singlova i remiksa, osnovali svoju izdavačku kuću “Darkroom Dubs“, osvojili prvo mesto britanske top liste, upisali nekoliko najvećih nagrada u plesnoj muzici, a usput i odbili da se pojave u hit emisiji BBC-a “Top of the Pops“! 

Momci iz grupe trenutno prikupljaju remikse na konkursu za reizdanje svog velikog hita “Feelin’ Blue“ koji će biti deo kolekcije njihovih remiksovanih singlova, čiji se izlazak očekuje u januaru predstojeće godine. Graeme i Craig ujedno rade na svom petom albumu za “Soma Quality Recordings“ kako je puni naziv legendarne etikete iz Glazgova. 

 

Izvor: B92

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *