Sensuelle: Zavedi me nežno

Žene vole da uvek budu lepe, doterane i zavodljive. U svakom trenutku, u svakoj prilici, svoju lepotu i senzualnost izražavaju na razne načine. Kreativne, maštovite, seksi, u izboru garderobe i neizbežnih aksesoara koji im svakodnevno priskaču u pomoć.

Veče. Sprema se za poseban izlazak. Odabira, sa pažnjom i delikatnošću haljinu koja na najbolji način ističe njenu figuru. Cipele, u istoj nijansi, sa visokom štiklom, idealne za šetnju po oblacima. Torba, mala, crna, savršena, u kojoj će stati baš sve ono što joj treba i što ne sme da fali. Nikako. Iznad svega omiljeni karmin, Perfect Kiss.

Nakit. Must za svaku priliku. Minđuše koje daju pravu vrednost njenim smaragdno zelenim očima. Ogrlica koja na pravi način ističe lepotu njenih grudi. Narukvica ili sat? Narukvica. Nije bitno vreme, samo neka traje beskonačno. Šminka. Nežna a isto vreme zavodljiva. Kada im se pogledi budu sreli da oseti podrhtavanje tla pod nogama. Da poludi za njom i izgubi kontrolu dok nebo bude gasilo poslednje sijalice a noć budila zoru.

Poslednji osvrt ka ogledalu. Zadovoljna svojim izgledom sprema se da krene ka vratima. A onda, koraci usporavaju ritam, staje. Zaboravila je najbitniji dodir. Neizbežni šlag na torti koji svaka dama, koja drži do sebe, ne sme da zaboravi. Parfem. Ne bilo koji već isključivo onaj zbog kojeg se oseća dobro. Koji je ispunjava i daje joj jedinstveni pečat po kojem je prepoznatljiva.

Sensuelle. Novi parfem kompanije Avon je njen najbolji saveznik u igri zavođenja. Orijentalno-cvetnih nota, u kojima preovlađuju bergamot, kašmir i cvet tijare, Sensuelle je čini neodoljivom i savršenom, ne samo u specijalnim prilikama. Inspirisan prirodnom, blistavom lepotom ženske kože i toplinom njenog duha, Sensuelle je idealan izbor svake dame koja želi da se oseća seksi i privlačno svakog dana.

Par kapi parfema na ručnim zbobovima, iza ušiju, na grudima. Dok se opojni miris širi prostorijom i obavija je velom tajne i senzualnosti, ubrzanim i odlučnim koracima kreće u susret sreći. Noć je duga, beskonačna, baš kao Sensuelle. Jednom kada ga otkrijete nećete moći da se odvojite od njega. Zauvek.

PS: Naša najbrža čitateljka koja ostavi svoje podatke na adresi kontakt@stazenezele.rs dobija na poklon jedan Sensuelle parfem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *