Sajam slatkiša u Delta City-u

Pero Art Centar i Delta City pozivaju sve sladokusce da posete ovu zabavnu manifestaciju i uživaju u najukusnijim poslasticama. Sajam se održava od 1. do 3. oktobra u glavnom holu od 10 do 22 h.

Manifestacija će na jednom mestu predstaviti kulturu slatkiša na potpuno drugačiji način. Ideja sajma je da okupi profesionalce iz oblasti konditorske industrije kako bi prezentovali svoje brendove i imali interakciju sa posetiocima.

Među učesnicima će se naći proizvođači čokolada, torti, kolača, distributeri slatkiša ali i ručno rađenih sapuna i nakita u obliku slatkiša. Izlagači će predstaviti bogat asortiman domaćih i inostranih slatkih specijaliteta. Na trodnevnom sajmu će se predstaviti tradicionalna bombondžijska radnja ,,Bombondžija Bosiljčić”, fabrika čokolade ,,Eugen chocolate”, poslastičarnica ,,Dessert”, restoran libanske kuhinje ,,Hanan”, distributeri slatkiša ,,Ducla trading”, poslastičarnica ,,Bongiorno” i mnogi drugi. Slatki proizvodi će se na štandovima degustirati, a izložbu slatkiša će pratiti i raznovrsna dešavanja.

Izvor: Tanjug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *