Sajam Ekonomija sporta

Međunarodni sajam Ekonomija sporta održaće se 5. decembra u hali 3 Beogradskog sajma (Bulevar vojvode Mišića 14) u Beogradu.

Sajam ekonomija sporta je jedinstvena manifestacijua koja na jednom mestu okuplja sve kompanije, medije, marketinške agencije, državne institucije i sportska društva koja u predstojećem procesu modernizacije sportske infrastrukture i primene novog Zakona o sportu, vide svoj interes.

U okviru programa predviđeno je održavanja tri međunarodne konferncije:  “Ekonomija sporta-Mediji i prihodi od TV prava”, zatim “Ekonomija sporta-Korporativni sponzori i komercijalni prihodi” i “Ekonomija sporta-Infrastruktura i investicioni prihodi”, na kojima će učesnici (predavači) pokušati da daju odgovore na neka od pitanja u vezi sa ekonomijom i investicijama u sportsku infrastrukturu (Mediji i prihodi od TV prava, Korporativni sponzori i komercijalni prihodi,  Infrastruktura i investicioni prihodi).

Pravo učešća na sajmu Ekonomija sporta imaće svi zainteresovani uz plaćanje akreditacije u iznosu od 25 eura + PDV za učešće jedne osobe na sve tri konferencije.

 

Više informacija na: savremenisport.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *