Sajam EDUfair 2013

Deseti međunarodni sajam obrazovanja, EDUfair 2013, održava se 8. i 9. marta u Hotelu Metropol Palace (Bulevar kralja Aleksandra 69).

Cilj ovog sajma, čiji je slogan “A šta ćeš ti da studiraš?”, je da pomogne budućim studentima u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera. Više od 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja svakako im olakšava i ukazuje na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja, a sajam poseti više od 7000 mladih ljudi.

Svečanom otvaranju, 8. marta od 12h, prisustvovaće i rektori, dekani, profesori, kao i predstavnici medija, a EDUfair će i ove godine otvoriti Ministar prosvete nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Željko Obradović i Ambasador Velike Britanije.

U okviruc sajma biće organizoane besplatne radionice namenjene učenicima i profesorima – “Brzo čitanje”, “Brilijantno učenje”, “Neverbalna komunikacija”, “Kako aplicirati za stipendiju”, “Studentske vize” i mnoge druge.

Besplatne ulaznice mogu se naći pre početka sajma na sajtu i putem aktivacije na Facebook-u. Cena ulaznice na sajmu je 100 dinara, za organizovane grupe od tri i više učenika cena iznosi 70 dinara po osobi. Ulaz za pratioce grupa je besplatan, a ulaz na radionice je uključen u cenu ulaznice.

 

Više informacija na: www.edufair.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *