S Avonom u susret proleću

Priroda se budi, dok prvi zraci sunca mame naša još uvek promrzla tela od duge zime da izađu napolje. Najteži period je onaj prolazni, kada proleće zamenjuje zimu. Tokom hladnih, zimskih dana manje smo se kretale, jednolično hranile i unosile nedovoljnu količinu vitamina i minerala. Sve ovo dovodi do manjka energije i entuzijazma, uprkos šarenilu koje nas okružuje.

Ukoliko vam je ovo poznato, najbolji način da pomognete sebi je da se ponovo pokrenete. Verovatno ste se ulenjile tokom tmurnih zimskih dana, radije birajući da se zavučete pod ćebence uz omiljenu seriju i kokice (ne krivimo vas!). Ipak, stiglo je lepo vreme i nemate više izgovora. Izađite u šetnju, vozite bicikl ili rolere, trčite pored reke, vežbajte u prirodi … odaberite fizičku aktivnost koja vam najviše odgovara. Pored toga što ćete sagoreti kalorije i time pomoći svojoj liniji, poznato je da se prilikom vežbanja oslobađa hormon endorfin, koji se takođe naziva i hormon sreće.

Prolece

 

FOTOGRAFIJA: www.goodhousekeeping.com

 

Iskoristite priliku i da osvežite svoj dom – kupite tek ubrano cveće koje će oplemeniti vaš prostor i oraspoložiti vas svaki put kad uđete u stan.

Unesite promene i u vašem neseseru – odložite „teške“ zimske kreme i osvežite svoju kolekciju beauty proizvoda. Avonova prolećna kolekcija je takođe procvetala, nudeći mnogo novih proizvoda. Uvereni smo da ćete uživati dok budete birale nešto za sebe.

Da proverite vaš nivo energije, preporučujemo vam da rešite TEST, koji je specijalno za vas napravio Avon, a koji će vam otkriti da li ste spremno dočekale proleće.

Pored korisnih saveta koje nam Avon donosi, imamo i iznenađenje za naše drage čitateljke. Kompanija Avon je odlučila da pokloni jednoj čitateljki najnoviji parfem Avon Only Imagine koji u sebi ima dašak proleća, šireći note zelene jabuke, božura i mošusa.

Avon only imagine

Prva čitateljka koja u komentarima ispod ovog teksta nam da odgovor na pitanje “Šta ćete prvo uraditi s početkom proleća?” dobija ovaj vredan poklon.

2 Replies to “S Avonom u susret proleću”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *