Ruska moda osvaja svet ove zime – Ulyana Sergenko

Ukoliko ste strastveni pratilac mode Ulyana vam je sigurno poznata sa street style blogova, a ukoliko još niste videli ni jednu njenu bajkovitu kreaciju, krajnje je vreme! Ona je inače supruga ruskog bilionera, pa nije ni čudo što joj je hobi sakupljanje odeće visoke mode. Ulyana kaže za sebe da je prvenstveno fotograf zatim i modni bloger, iako je najpopularnija po svom besprekornom stilu pin up babuške koji se imitira i sa oduševljenjem prati u modnim krugovima.

FOTOGRAFIJA: tumblr.com

Na nedavno održanoj nedelji mode u Parizu, modni sladokusci poput Dite Von Tiz (Dita Von Teese) i Natalije Vodijanove, sa oduševljenjem su upijali svaki detalj njene modne revije za sezonu proleće leto 2013.

FOTOGRAFIJA: tumblr.com

“Skarlet O Hara u garderobi Anje Karenjine”- moj je opis njene ovogodišnje kolekcije.

FOTOGRAFIJA: tumblr.com

Ulyana je svoj lični stil pretočila i u ovu modnu reviju i omogućila svojim fanovima (među kojima je i Lady Gaga) da konačno nose baš ono što bi i ona ponela na nekom glamuroznom događaju. Duge romantične haljine za crveni tepih, slameni šeširi koji daju notu ruralnosti, i savršeni kroj koji ističe lepotu ženskog tela su bili glavna tema revije. Tu su i puff rukavi, duge rukavice sa prstima, pantalone visokog struka, kratki šorcevi i puno pin up detalja. Svakako nije previše urbano, ali je beskrajno šarmantno. Čista ženstvenost i romantika iz romana koji su joj inspiracija.

FOTOGRAFIJA: tumblr.com

Svaka čast Ulyani na bajkovitosti njenih kreacija, i na tome što njene kreacije veličaju sjaj i raskoš zemlje iz koje dolazi. Nadam se da će vam poslužiti kao modna inspiracija u ovim hladnim danima, ili će vas bar naterati da prošetete do najbižeg bioskopa i pogledate novu spektakularnu ekranizaciju romana Ana Karenjina.

FOTOGRAFIJA: tumblr.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *