Revija Darka Kostića

Nakon dodele Elle Style Awardsa, na kom mu je dodeljena nagrada za najboljeg dizajnera, Darko Kostić se ponovo našao u nedavno renoviranom prostoru Jugoslovenske kinoteke, ali ovog puta u ulozi domaćina.

Već osvedočen kao idealna scenografija za modne događaje, ovaj prostor je u nedelju 2. decembra, primio sve ljubitelje mode i poštovaoce Darkovog rada.  Sa početkom, nešto posle 21h, održana je revija DarKostic Haute Couture Spring/Summer 2013.

Ovom prilikom, Darko je još jednom dokazao svoju brilijantnost kada su haljine, a i uopšte visoka moda u pitanju, kao i to da je bez obzira na geografske parametre i celokupnu situaciju moguće stvarati kvalitetne unikate i parirati većim svetskim modnim brendovima.

U kolekciji dominiraju bež, šampanj, srebrna i zlatna, svega par komada je u crvenoj boji. Kao i uvek, akcenat je na ručno rađenim detaljima. Rese, nitne, kristali, zihernadle..i mnogo toga još u kombinaciji, koji se sklapaju u jedno i obrazuju celinu uz savršeni balans i estetski izgled. Iako se prvenstveno bavi izradom haljina, nova kolekcija je sveobuhvatnija, tako da su se mogli videti i korseti, pantalone, suknje..pa čak i jakne, čiji kroj, detalji i celokupan izgled ostavljaju bez daha.

Uživajte u čaroliji!

Foto by Marijana Gligić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *