Reiki i promene

Nešto u vašem životu ne ide baš kako treba i razmišljate o promenama. Obično promenite frizuru ili kupite neku novu krpicu i na kratko se zaista osećate bolje, ali opet padnete. Odjednom je sve crno i ne nazire se čak ni svetlo u tunelu. Umorne ste od svega.

Možda je trenutak za korenite promene. Počnite, od sebe.

Reiki tretmani će vam pomoći da otkrijete uzroke problema. Budite otvorenog uma i spremne da prihvatite odgovore koji polako dolaze. Energetsko telo koje je došlo u neravnotežu zbog raznih unutrašnjih i spoljašnjih razloga, pokazaće svoje slabije i jače strane na reiki tretmanima, a kako postepeno dolazite u ravnotežu, razne oblasti vašeg života će se pred vama otvarati, dajući vam šansu da donosite zrelije odluke i kreirate kvalitetniji život. Na svakoj terapiji se energetski kanali sve više čiste i otvaraju kako bi energija slobodno i bez zastoja cirkulisala, što vas čini poveznijima sa sobom i okolinom. Um postaje uravnoteženiji i bistriji. Što ste spremnije da se menjate i da prihvatite odgovornost za svoje stanje i za situaciju u kojoj se nalazite, brže ćete rešiti problem. Odluke se više ne donose po inerciji, iz straha ili navike, već duboko promišljeno i odgovorno. Telo postaje zdravije. Prestajete da same sebe parališete glavoboljama, prehladama, bolovima u stomaku… Postajete svesne sopstvene snage i moći. Reiki je pomoć, podrška i inteligentna energija koja vas usmerava da zavolite sebe i pobrinete se da eliminišete svoje slabosti zasnovane na predrasudama i strahu.

spiritual

Reiki vam pomaže na dva načina: dovodi vas u ravnotežu i daje vam snagu za akciju. Fizičko telo će sve lakše funkcionisati, jer će blokade polako nestajati. Zdravije telo, lepši izgled, bolje raspoloženje dovešće i do odgovarajućeg odgovora okoline. Promena vašeg ponašanja će izazvati i bolje odnose sa drugim ljudima, pre svega najbližima. Medjutim, odraziće se i na sve oblasti života. Kako ste sada povezanije sa sobom i bolje se razumete, možda ćete doneti radikalne promene i u svom poslovnom i životu. Treba delati sa mirom i radošću ne vezujući se za rezultate. Osetite zadovoljstvo u samom radu i pustiti da vas Reiki energija vodi ka vašem najvišem dobru. Budite kreativne i volite to što radite.

 Kao što vidite reiki je proces, kao i sam život. To je životna energija koja teče i kruži. Kada pijete vodu ili hranite svoje telo iz navike ili zadovoljstva, ne razmišljate kako je to energija, bez koje ne biste rasli, razvijali se i funkcionisali u svakodnevnom životu. Loše navike u ishrani nesvesno vas vode u stanje tromosti, umora, čak i u bolest. Reiki je fina energija koja vas osvežava i ojačava i pomaže vam da osvestite sve što radite. Ona rastura loše stare navike, menja stare umne obrasce i daje vam podršku da počnete ispočetka.

labradorit

Do odluka se dolazi postepeno, a kao pomoć u sprovodjenju može da posluži moćan poludragi kamen labradorit. To je kamen preobražaja, intuicije, dubokih uvida i jasnoće koji emituje snažnu svetlosnu energiju. Daje osećaj za pravi trenutak i povećava koncentraciju, kreativnost, strpljenje, psihičku snagu…

Vreme je za promene. Volite sebe i krenite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *