Rammstein u Areni 28. aprila 2013. godine

“Wir halten das Tempo” biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama, a 28. aprila 2013. godine i u Kombank areni.

Ulaznice po cenama od 3.500, 3.600, 4.000, 4.900, 5.500 i 5.900 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank arene, Bilet centra Beograda, DOB, “Ušće” SC kao i putem sajtova: www.kombankarena.comwww.eventim.rs.

Za protekle dve godine bend je više od 1,3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta. Rammstein mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija, kažu: “Obećavamo da će to biti jedno užareno leto”.

“Jedan je Rammstein”, “Njihova svirka će zlatnim slovima biti upisana u koncertnu istoriju Srbije”, “Drugi bendovi sviraju a Til Lindeman i njegova grupa izgaraju na sceni”, “Rammstein zapalio Arenu – ali stvarno” pisali su srpski mediji posle prvog nastupa grupe 2010. godine dok su se iz publike izdvajali komentari – “Dovedite ih ponovo”.

Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim “Rammstein Greatest Hits”, imajte na umu: novi spektakl Rammstein je olujno i snažno ponovno rođenje.

Rammstein postoji još od 1994. godine, koji od svog početka nastupaju u istom sastavu: Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi),Christian Lorenz (klavijature). Njihova karijera obeležena je brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima “ekscentričnim” performansima, našli u nevolji. Ali, istina je samo jedna – Rammstein je usmeren na dobru zabavu i dobru muziku.

“A oni koji to ne razumeju, to u stvari i ne žele razumeti”, izjavio je u jednom intervjuu frontmen benda Till Linderman.

Više informacija na: www.kombankarena.co

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *