Promocija knjige „Nevidljiva čudovišta“ u KC Grad

Izdavačka kuća FESTINA LENTE i naš magazin vas pozivaju na promociju knjige „Nevidljiva čudovišta“ Čaka Palahnjuka koja će se održati 9. aprila u KC Grad. Na promociji će govoriti Aleksandar Milajić, prevodilac romana, i Mirko Stojković, prof. na Fakultetu dramskih umetnosti.

Čak Palahnjuk spada među najintrigantnije pisce današnjice. Najpoznatiji je po kultnom romanu i filmu „Borilački klub“. Tek nakon planetarnog uspeha „Borilačkog kluba“, izdavači su se odvažili da objave i njegov prethodno napisani roman „Nevidljiva čudovišta“, roman veoma kontroverzne sadržine. Delo prati ispovest nekadašnje manekenke koja je nakon iznenadne saobraćajne „nesreće“ ostala bez pola lica i nesposobna da govori, i tako načas pretvorena iz prelepog centra pažnje u nevidljivo čudovište, toliko nakazno da se svi pretvaraju da ne postoji. U ponovnom prihvatanju sebe, brisanju prošlosti i građenju potpuno nove budućnosti u pomoć joj pristiže Brendi Alegzander, mis sveta, koju samo jedna operacija deli od sna da postane prava žena…

U skladu sa tematikom dela, goste će dočekati nekoliko upečatljivih, dobro raspoloženih hostesa, koje će nastojati da vizuelno zagolicaju maštu posetiocima, kao i da im pruže dobru zabavu.

Stimulativni razgovor sa našim eminentnim stručnjacima, praćen izvrsnom muzikom i koktelom, uz prisustvo nesvakidašnjih hostesa i mladih umetnika, garantuju ukusnu hranu i melem za oči i uši.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u dobroj zabavi i propratiti ovaj događaj.    

Poklon pesma: 

Tom Waits – Goin’ Out West, iz filma  Fight Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *