Prolećni Cryo-Save festival zdravlja

Prolećni Cryo-Save festival zdravlja održava se 26. i 27. marta u Domu omladine Beograda, od 10 do 20h.

festival zdravlja

Na manifestaciji učestvuju domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.

Posetiocima će se predstaviti više od 70 izlagača. U okviru festivala organizuju se i predavanja koja obuhvataju više od 60 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, a u programima na bini učestvuje više od 1500 ljudi.

Svi zainteresovani moći će da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote. Na nekoliko štandova biće organizovani besplatni pregledi za građane, opšteg zdravstvenog stanja, merenje nivoa šećera u krvi i pritiska, vida, bodi mas indeks…

U okviru festivala organizuje se i “Dečji kutak”, gde će mališani moći da crtaju i učestvuju u radionicama.

Cilj festivala je da što više ljudi dobije korisne informacije koje će im pomoći da unaprede zdravstveno stanje.

Na štandu Ministarstva zdravlja, zainteresovani građani će biti u prilici da podrže program transplantacije potpisivanjem donorskih kartica.

Biće organizovan i Zdravstveni kutak Politike i RTS-a, kao i tribina “Beograd zdrav grad” TV Studio B.

Ulaz na festival je besplatan.

Više informacija na:  www.festival-zdravlja.com i na http://www.domomladine.org/vesti/prolecni-cryo-save-festival-zdravlja-beograd-2013/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *