Premijera filma “Stoker”

Triler “Stoker” premijerno će biti prikazan večeras u multipleksu „Kolosej“ od 21h, kada će biti izloženi posteri koji su se istakli na konkursu za srpsku verziju plakata za film.

stoker

Na nagradni konkurs „Kreiraj svoj poster za misteriozni triler Stoker“ stiglo je čak 180 radova, a kreativni tim agencije „McCann Beograd“ najboljim je proglasio rad Bojana Košića. On će od kompanije “ComputerLand“ na poklon dobiti grafičku tablu Wacom Bamboo Pen CTL-470K-EN.

Posetioci će moći da pogledaju najboljih trinaest postera, koji će biti objavljeni u onlajn magazinu “Cinema +“. Pobedničko rešenje biće objavljeno u nedeljniku „Vreme“.

“Stoker“ je prvi holivudski film južnokorejskog reditelja Čan-Vuk Parka, najpoznatijeg po filmu “Oldboj“ i trilogiji “Osveta“, čiji je ovaj film deo.

Mlada glumica Mia Vasikovska igra Indiju Stoker, tihu, povučenu tinejdžerku, čiji otac umire pod sumnjivim okolnostima. Na sahrani, ona upoznaje očevog brata Čarlija (Metju Gud), za koga nije znala ni da postoji. Stric Čarli odlučuje da se useli u kuću Stokerovih i živi sa Indijom i njenom nestabilnom majkom (Nikol Kidman). Indiju istovremeno privlači i plaši ovaj šarmantni, misteriozni čovek, a njihov odnos postaje sve komplikovaniji.

Izvor: B92

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *