Predstava “Boing Boing” u Zvezdara teatru

U četvrtak 18. oktobra, u 20h, na Novoj sceni Zvezdara teatra, biće premijerno izvedena predstava “Boing Boing” Marka Kamelotija, u produkciji Agencije “Omladinka”.

Glavni likovi su momak sa tri verenice – stjuardese (iz Francuske, Nemačke i Amerike) i njegov drug iz provincije koji mu se divi. Zaplet nastaje kada se promeni red letenja, pa sve devojke u isto vreme dođu kod svog dragog.

Predstavu je režirao Predrag Stojmenović, a u njoj igraju: Vuk Kostić, Viktor Savić, Jelena Gavrilović, Nada Macanković, Borka Tomović, Marina Vodeničara i Jelisaveta Orašanin.

Grupa mladih glumaca, kako su objasnili na konferenciji za novinare, okupila se sa željom da radi uprkos krizi budžeta u institucionalnim pozorištima. Odabrali su komad za koji veruju da će zanimati publiku, jer ima dovoljan broj lepih uloga i zatim su angažovali reditelja. Uspeli su da dobiju materijalu pomoć opštine Sremski Karlovci, kao i scensko-tehničku podršku u Zvezdara teatru.

“Boing Boing” je hit komedija iz 60-ih godina 20. veka. Prve predstave u Londonu i Parizu igrale su se čitave dve decenije. Komad je imao više od 200 premijernih postavki širom sveta, uključujući Srbiju. Snimljena su i četiri filma, a najpoznatija je verzija sa Džeri Luisom i Tonijem Kertisom u glavnim ulogama. 

Reprize u Zvezdara teatru biće 20. i 22. oktobra.

 

Više informacija na: www.zvezdarateatar.rs

One Reply to “Predstava “Boing Boing” u Zvezdara teatru”

  1. A great deal of style. Risk-free pertaining to going. Offered A few or higher megastars relating to productivity considering that When i may well not suggest taking part in golf ball included. Whole lot due to the fact We got these available for sale with concluding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *