Predavanje Nika Vujičića u Novom Sadu

Jedan od najpoznatijih motivacionih govornika na svetu, Nik Vujičić dolazi u Novi Sad 22. septembra.

Rođen sa retkom bolešću koju karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta, Nik se pomirio sa svojim invaliditetom i već kao vrlo mlad osnovao neprofitnu organizaciju „Life Without Limbs”.

O snazi njegovih govora, svedoče i milioni pregleda njegovih snimaka na YouTube-u, što je i deo njegove tolike popularnosti.

Nik je rođen u Australiji, ali njegovo poreklo vodi iz naše zemlje. Njegova poruka je da je najvažnije u životu imati cilj, bez obzira na to šta vas zadesi u životu.. To upravo dokazuje kroz svoj primer. On vodi nezavisan i ispunjen život, bez obzira na svoj invaliditet. Naučio je da pliva, piše, igra fudbal, golf i još mnogo toga.
Danas je veoma tražen motivacioni govornik, koji je posetio više od 43 zemlje i razgovarao sa mnogobrojim ljudima iz celog sveta. Predavanje počinje u 19 h, a održaće se u velikoj dvorani Spensa.

Karte po ceni od 500 dinara možete kupiti na blagajni Spensa, u knjižari Vulkan, kao i naručiti online putem sajta gigstix.com. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je osobama sa invaliditetom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *