Praktično za putovanja

Retki su dani kada očekujemo i kada nam se događaju izuzetna zbivanja. Upravo zbog toga, posvećujemo veliku pažnju sitnicama. Malim ritualima koji čine dan potpunijim i lepšim. Iako živimo u dobu u kom se svaki segment „instantizovao“, postoje stvari koje su deo tradicije, nesvesno ukorenjene u naše izbore. A sa druge strane, možda i prezasićeni tim brzim ritmom življenja, nekad želimo da sebi priuštimo kvalitetniji trenutak, pa makar oduzeo koji minut više. Baš u tim momentima, šoljica kafe je nedostajući deo slagalice koji čini sliku savršenom.
Novo doba je donelo na menije raznorazne varijacije na temu kafe, koje često privlače,  ali ruku na srce, svi se nekako na kraju vratimo običnoj, domaćoj, kuvanoj kafi. E, tek sad nastaju problemi, jer redovno smo i tu malo razmaženi. Neko voli da doda kafu dok je voda hladna, jer, kažu jedino se tako može zaista sjediniti. Drugi pak čekaju prve mehuriće, i kažu da kafa ne sme skroz da provri, već se skida sa vatre kada se pena počne dizati. Dok treći, na primer čekaju da voda sasvim provri.
Bilo kako bilo, svi ih povezuje uživanje u mirisu tek otvorenog pakovanja, snažnom ukusu i dobrom raspoloženju koje ovaj napitak pruža.
Putovanja grand
Grand kafa je i ovog puta mislila na nas. Zbog predstojeće sezone putovanja, osmislili su mala i praktična pakovanja, koja su taman dovoljna za 1-2 šoljice kafe i koja možemo nositi svuda sa sobom. Rituali više ne ostaju kod kuće, samo su spakovani u 16g.
Nagrađujemo čitateljke sa po 2 seta kafa za putovanja! Dovljno je da nam napišete šta je za Vas savršen odmor, i poklon može biti Vaš!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *