Porodični vikend u bioskopu “Cineplexx”

Porodični vikend oragnizuje se 2. i 3. februara, u bioskopu “Cineplexx Delta City”, kada će se prikupljati pomoć za decu iz beogradskog Prihvatilišta.

Lista neophodnih stvari za ovu ustanovu objavljena je na sajtu www.cineplexx.rs, a svi posetioci koji ih donesu biće nagrađeni besplatnim kokicama.

Karte će biti deljene besplatno, a dobitnici će sami birati cenu – prilog za decu iz Prihvatilišta. Kutije za dobrotvorne priloge biće postavljene u bioskopu tokom oba dana Porodičnog vikenda.

Bioskop “Cineplexx” će štićenicima Prihvatilišta obezbediti karte za filmove posle Porodičnog vikenda, kada će im se uručiti sva prikupljena sredstva.

Prikazivaće se popularni porodični filmovi “Koko i duhovi”, “Haos u kući – matroci dolaze”, “Semijeva velika avantura 2 3D” i “Zvončica i tajna krila 3D”. Osim filmova, u holu bioskopa mališani će od 12 do 17h moći da se druže sa maskotama i mađioničarima i da učestvuju u radionicama.

Deca do 14 godina, korisnici kartice Porodičnog film kluba bioskopa “Cineplexx”, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik, a njihovi roditelji će uz tu karticu plaćati dečiju cenu ulaznice.

 

Izvor: cineplexx.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *