Pomoć profesionalnog stiliste

Sredu 22. maj 2013. obeležio je interaktivni događaj pripremljen za novinare u modnom studiju Katarine Jovanovic “KJ” u francuskoj ulici. KJ je modni i lični stilista. Napravila je događanje kojim se  predstavila novinarima sa svojim saradnicima: frizerom, šminkerom i fotografom. Bile su izložene kreacije Supermarket concept store-a dizajnera Stevana Božanovića, koji je bio prisutan i dua Ugrčić.

Udruženje “Na putu zdravlja” je takođe prisustvovalo i napravilo prezentaciju zdrave hrane koja je takođe odrednica životnog stila.

na putu zdravlja

Katarina je završila italijansku školu Instituti Callegari u sastavu Academia del Lusso iz Milana, a specijalizaciju za profesionalni modni i lični stajling na akademiji Central Saint Martins u Londonu.

Usluge koje pruža su širokog spektra, a neke od njih su konsultacije, promene stila, ili pomoć pri šopingu. Katarina je svojim pristupom otklonila zabludu da samo bogati i poznati treba i mogu da  imaju svog ličnog stilistu. Svoje dragocene stilske savete je stavila u kategoriju pristupnosti prosečnog čoveka tako da svaka devojka, pa u novije vreme i muškarac, mogu koristiti njene usluge.

predlozi odevnih predmeta

Organizovano je istraživanje stilova za sve prisutne, tako da je isprobana izložena odeća, frizer Zoran Ćumura je sredio frizure, šminkerka Kristina Nikolić uobličila stil, a fotograf Dragana Draganović sve  ovekovečila. Bila je to interesantna i zabavna modna transformacija u kojoj su svi uživali.

pravljenje frizure

predlog stajlinga za maturu

Pripremljena zdrava hrana: beskvaski hlebčići od integralnog brašna, kukurizni štapići i čajni keksići zaslađeni malteksom koji su posluženi za degustaciju su još jednom potvrdili činjenicu da ishrana  zauzima važno mesto na odrednici našeg životnog stila. Svoj stil treba izgrađivati na svim nivoima i u skladu sa tim živeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *