Poklanjamo unikatnu ogrlicu iz kolekcije “Nikola Jugović design”

„Nikola Jugović design“ su unikatni asesoari, odeća i nakit, pravljani ručno od strane mladog i afirmisanog umetnika, Nikole Jugovića. Interesovanje je počelo od malih nogu, kada su se pravili predmeti od žice, da bi on danas pravio nakit i odeću koji su način izražavanja ličnog stila, emocija i energije. Poverenje mu je poklonila i naša proslavljena glumica Katarina Vićantijević, koja rado nosi njegove kolekcije nakita. Kaže da mu je najveći uspeh kada neko kupi komad nakita ili modni dodatak kao poklon dragoj osobi, a potom svojih ruku delo vidi na nekome i time zadobije njihovo poverenje i lojalnost. Nakit je kreiran sa željom da pristaje svakoj ženi, kao i da odgovara svakoj situaciji, bilo da ste krenuli na popodnevnu kafu sa prijateljima, bilo da idete negde u provod ili jednostavno, želite nekome da poklonite nešto jedinstveno.

Katarina Munjić za “Nikola Jugović design”

Nakit je rađen od: stakla, drveta, žice, gline, plastike, platna, raznoraznih traka od kanapa, kože, organdina, satena, lanaca i Swarovski kristala.  Neobičnost, ekscentričnost i maštovitost su odlike ovih malih umetničkih dela. Takođe, Nikola pravi i modne dodatke u vidu broševa, traki za kosu, rajfova, ukrasa za torbe i kapute, a pravi ih od organdina, tila, satena, dugmadi, perja i staklenih perli. Ako želite da vidite njegov nakit i asesoare, posetite njegovu zvaničnu Facebook stranicu

https://www.facebook.com/pages/Nikola-Jugovic

Ovim povodom poklanjamo čitaocima jednu predivnu unikatnu ogrlicu iz njegove kolekcije i sve što treba da uradite jeste da lajkujete njegov fanpage i da napišete poruku u inboks zašto vam se sviđa njegov nakit. Najbržeg čitaoca/čitateljku nagrađujemo! Srećno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *