Podsetnik: DENIS&DENIS u Beogradu

Na veliki koncert sastava Denis&Denis zakazan za 7. mart u renoviranom prostoru Mikser House-a dolazi bend u punom sastavu, sa čak 14 muzičara!

Za svoj beogradski nastup, prvi nakon 25 godina, klutni bend Denis&Denis, koji je obeležio muzičku scenu 80-tih godina, spremio je čak 25 pesama, tako da će domaća publika uživati u skoro 3 sata žive svirke, bez bisa!

Vrata Mikser Housa biće otvorena već nešto posle 20 časova, a očekuje se da koncert počne tačno na vreme – u 21:00. Atmosferu pre i nakon koncerta zagrejaće specijalni gost Tomo Ricov (Pepermint i Vikend media festival) i Vh1 DJ ekipa – Nemanja Kostić i Tanja Bogdanov. Celokupna ekipa u Beograd stiže na dan koncerta, pravo iz Rijeke na tonsku probu u Mikser House.

Rajder lista za beogradski nastup je “domaćinska”- zahvtevan je hotel sa 4 zvezdice, topla večera, a lista pića je sledeća: 1 litar džina, 1 litar Jack Daniels, 1 litar Jegermeister, 8 litara Coca Cola, 12 limenki Red Bull-a, 2 litra vode sa ukusom jagoda-guava, 32 flašice vode za binu i 8 litara vode za bekstejdž.

Kuriozitet koncerta je I to što ce tri pesme otpevati i nova pevačica benda – meleskinja Ruby Linard koja se prvi put predstavlja beogradskoj publici.

Karte za koncert vec su kupile mnoge poznate ličnosti i muzičari iz vremena najveće popularnosti grupe Denis&Denis, ali i današnje zvezde muzičke i klupske scene, kao na primer DJ i producent Marko Nastić.

Prema najavi, koncert će početi pesmama “Noć” i “Bengalski tiger”

Ograničen broj ulaznica za ovaj događaj je dostupan na prodajnim mestima Eventim-a po ceni od 1.300 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *