Počinje prodaja karata za Depeche Mode

U ponedeljak 29. oktobra, tačno u 12h, na sajtu Gigstixa biće puštene u prodaju karte za koncert jednog od najvećih bendova današnjice – Depeche Mode-a, koji je zakazan za 19. maj 2013. godine na Ušću, u Beogradu.

Za najbrže fanove obezbeđen je veoma ograničen broj promotivnih ulaznica po ceni od 2990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena ulaznica za parter iznosiće 3990 dinara. Ulaznice za fan pit, koje će takođe biti u ograničenom broju iznosiće 5990 dinara, a VIP ulaznice 9990 dinara.

Proslavljajući više od tri decenije uspešne karijere i preko 100 miliona prodatih ploča, Depeche Mode će konačno nastupiti u Srbiji, gde važe za jedan od najomiljenijih bendova. Ovo će biti prvi nastupi benda tri godine nakon izuzetno uspešne „Tour of the Universe”, kada koncert u Beogradu nije održan zbog bolesti pevača Dejva Gahana.

Bend će tokom proleća i leta 2013. u Evropi održati 34 koncerta u 25 država, pred više od million i po fanova. Start turneje zakazan je 7. maja u Tel Avivu, a pored Beograda, nastupi su zakazani i u Berlinu, Parizu, Moskvi, Rimu. Evropski deo turneje završiće se 29. jula u Minsku, a kasnije će nastupati u Severnoj Americi. Za proleće 2013. zvanično je najavljen i njihov nestrpljivo očekivani trinaesti album, na kome su radili veći deo godine.  

Koncert organizuju fondacija „State of Exit“ i „Live Nation“.

Više informacija na: gigstix.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *