Počinje prijavljivanje za ovogodišnji ciklus „BG prakse”

Četvrtu godinu zaredom Grad Beograd u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Beogradskog univerziteta, organizuje program „BG praksa”. Konkurs za prijave studenata je otvoren od danas, 18. marta i trajaće sve do 8. aprila.

Web

U programu univerzitetske radne prakse ove godine učestvuju 22 gradska preduzeća, 12 unutrašnjih organizacionih jedinica Gradske uprave, 10 gradskih opština i šest ustanova kulture u kojima će ukupno 268 studenata završnih godina i apsolvenata imati priliku da obavi četvoromesečnu stručnu praksu uz podršku mentora. 

Na konkurs se mogu prijaviti svi zainteresovani studenti završnih godina, a više informacija o ponuđenim pozicijama, uslovima konkursa i načinu prijavljivanja mogu dobiti na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu (www.razvojkarijere.bg.ac.rs).

U saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Beograda odštampani su i plakati sa svim neophodnim informacijama, koji će biti istaknuti na fakultetima Beogradskog univerziteta. Ovogodišnji poziv je upućen studentima sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu, tri fakulteta Univerziteta umetnosti i tri visoke škole strukovnih studija, a najviše mesta za praksu ove godine ponudila su preduzeća JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, GSP „Beograd”.. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *