Osetite energiju Njujorka uz novi City Rush parfem

Ove jeseni, kompanija Avon predstavlja parfem City Rush, novu mirisnu notu, čije je zaštitno lice poznata glumica i model srpskog porekla, Mila Jovović. Kreatori ovog jedinstvenog parfema bili su inspirisani crnom dalijom, prelepim cvetom tamne boje koji ovom parfemu daje dozu misterije i senzualnosti.

„Veoma sam uzbuđena zbog saradnje sa kompanijom Avon, kao zaštitno lice njihovog novog ženskog parfema City Rush. Ovaj sofisticirani miris dočarava prirodnu žensku misterioznost i senzualnost. Uz parfem City Rush se osećam samouvereno, seksi i spremno da pretvorim gradske ulice u modnu pistu”, kaže Mila Jovović. “Avon je zaista poseban brend za saradnju. Ponosna sam što sam deo Avon porodice, jer cenim posvećenost koju iskazuju u osnaživanju žena i globalnim kampanjama koje su usmerene na rešavanje životnih pitanja od najveće važnosti za žene.“

Komponovan od bergamota, bršljana i aroma šljive u gornjim notama, u kombinaciji sa crnom dalijom, ružom i vanilom u srcu kompozicije, ovaj parfem za lepše polovine ostavlja utisak misteriozne i otmene žene. Donje note sadrže kremasto drvo, zemljani pačuli i svilenkasti mošus, čineći savršenu podlogu mirisa koji dugo traje na koži.

 Bočica parfema je inspirisana urbanom arhitekturom Njujorka, pa će i vama doneti dah omiljenog grada iz snova svake moderne devojke.

 U Avonu se misli i na naše jače polovine, pa je tako dizajniran City Rush parfem za muškarca od stila koji privlači pažnju. Mirisna kompozicija kombinuje burbon biber, svežu jabuku i italijansku mandarinu koji naglašavaju snagu i muževnost. U srcu parfema naglašene su crna dalija i aromatična muskatna žalfija, ublažene svežim geranijumom. Neodoljivu bazu parfema čine drvo kašmira, mošus i sandalovina. Uloga zaštitnog lica muškog parfema City Rush pripala je brazilskom modelu i glumcu Karlosu Kazagrandeu. Poput Karlosa, muškarac koji nosi City Rush je samouveren, hrabar i svojom pojavom privlači pažnju gde god da se pojavi.

City Rush će vas inspirisati da pokažete svoju snagu i senzualnost. Budite smeli i samouvereni, jer će sve oči biti uprte u vas! Ne čekajte specijalnu priliku. Sa City Rush parfemom neka grad bude vaša pista svakog dana u svakom trenutku!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *