Novi Bond i “Skyfall” od danas na redovnom repertoaru svih bioskopa!

Skyfall je 23. nastavak najduže filmske franšize, snimljen u trenutku kada se proslavlja 50. godišnjica Bondovog prvog pojavljivanja na velikom platnu. Imajući to u vidu, producenti su želeli da spoje sve elemente koji se godinama vezuju za čuvenog tajnog agenta: uzbudljivu akciju, žestoke suparnike, prelepe devojke, egzotične lokacije, klasičnu naslovnu temu, Aston Martin DB5… kako bi upotpunili njegovu poslednju veliku avanturu.

Producenti Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli ističu da su, s obzirom na godišnjicu, očekivanja bila ogromna: “Hteli smo da napravimo najbolji Bond film do sada. Imali smo sve potrebne elemente: izuzetne glumce, dramatičan scenario i sjajan kreativni tim.” Krejg je, uz podršku producenata, pozvao SemaMendesa da režira film. “Znao sam da smo obojica podjednako entuzijastični i puni poštovanja prema ovoj franšizi“, istakao je poznati reditelj.

Nijedan film o agentu 007 ne bi bio potpun bez upečatljive naslovne numere. Adele je bila pravi izbor.

U filmu Sema Mendesa, pored Danijela Krejga glavne uloge tumače Džudi Denč, Rejf Fajns, Naomi Heris, Havijer Bardem i Berenis Marlo. Jedan od članova internacionalne glumačke ekipe jeste i naš glumac, Milorad Kapor, koji u filmu tumači ulogu kapetana broda.

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.

Skyfall premijerno je prikazan sinoć (31. oktobra) i njime je zatvorena Sinemanija, a u našim bioskopima od danas (01. novembra) je na redovnom programu.

 

Izvor Tuck

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *