Nove modne ikone – Fashioniste

Svake sezone, tokom nedelje mode, ulice glavnih modnih metropola, poput Milana i Londona, postanu prave modne piste. Fashioniste sa svih strana dolaze da vide nove kolekcije, obiđu najbolje zužke i pokažu svima svoj lićni stil. Fotografije street style blogova postaju iščekivanije od fotografija novih modela, i ubrzo lansiraju nove modne muze i ikone.

Mi vam danas donosimo prvi deo lica koja su vam sigurno poznata i čiji stil ste primetili, a ne znate ko su one, odakle dolaze ni čime se bave.

Krećemo sa Miroslavom Dumom, Ruskinjom za koju svi pravi modni sladokusci već znaju. Ona nije samo lepo lice iz prvih redova na revijama, već i ozbiljna poslovna žena koja vodi svoj sajt Buro 24/7 koji se uspešno širi na sve veći broj zemalja.

miroslava duma

Izvor:  summerslookbook.blogspot.com

Još jedna njena zemljakinja koja postaje miljenica street style fotografa je Zhanna Romashka. Ona je i sama fotograf, živi sa porodicom u Milanu, i redovna je mirođija na milanskoj nedelji mode.

zhana

Izvor: mydailystylebook.net

Kad smo već kod Italije, jedna od njihovih najboljih blogerki, Eleonora Carisi, je takođe stekla veliku popularnost zbog svog ličnog stila i zanimljivog pogleda ma modu. Ona inače dolazi iz Torina i bavi se modnim dizajnom.

eleonora carisi

Izvor: www.beoriginale.com

Lista nije mogla proći bez bar jedne francuskinje tako da njih danas predstavlja Caroline Issa. Ova šarmantna dama zanimljive lepote je inače urednica i saradnik mnogih časopisa i poznata je u modnim krugovima.

caroline

Izvor:  candicelake.com

Hanneli Mustaparta je nekadašnji model, devojka kojoj tokom njujorške nedelje mode ulice postaju igralište, dok se fotografi otimaju ko će napraviti bolji snimak. Ona je inače iz Norveške i ima svoj blog, bavi se i fotografijom i saradnik je za američki Vogue.

haneli

Izvor:  hanneli.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *