Nova muzička komedija za decu u “Pužu”

U petak, 19. oktobra, u 18h, u pozorištu “Puž” prvi put će biti izvedena muzička komedija za decu “Princeza u zamku duhova”.

Mlada rediteljka iz Londona Aleksandra Dejvis, poznata našoj publici po obradi Šekspirovog komada “San letnje noći”, koji je postavila u Pužu pre tri godine, sada je spremila komad u kome ukazuje na problem preterano brižnih roditelja koji drže decu kao pod staklenim zvonom. 

Prezaštićeno dete je princeza Kamelija, a igra je Iskra Brajović. Njeni roditelji (Branka Šelić i Branislav Zeremski) su duhovi koji je ne puštaju iz zamka jer je svet suviše opasan.
Njihov glavni zadatak je da plaše i tako oteraju mlade, hrabre momke koji pokušavaju da oslobode princezu, međutim Puževi duhovi su urnebesno smešni.

Lako Nikolić igra tri hrabra momka, a Uroš Jakovljević običnog momka, majstora vodoinstalatera, koji razrešava problem. Učestvuju i Jelena Angelovski, Predrag Filipović, Aleksandar Vujanović, Marko Jovičić. Glumci u predstavi će pevati uz muziku Božidara Obradinovića. Rediteljka i spisateljica Dejvis ovoga puta je i koreograf i scenograf.

Sledeća izvođenja predstave su zakazana za subotu i nedelju i to u 3 dnevna termina.

Više informacija na: www.pozoristancepuz.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *