Nova kolekcija nakita brenda “Rename”

Predstavljamo Vam novu kolekciju nakita brenda “Rename”, iza koga stoji grafički i modni dizajner Nikolina Kostur. Kolekcija pod nazivom “Golden rule” prati dosadašnji minimalistički senzibilitet brenda, ovaj put stilizovan do perfekcije.

Geometrijske forme nakita, izrađenog u kombinaciji zlatnog i mat crnog klirita, predstavljaju u isto vreme raskoš i jednostavnost kolekcije. Upravo iz tog razloga mnoge dame će u ovoj kolekciji moći da pronađu komad koji odgovara njihovom ukusu i stilu.

Kolekcija “Golden rule” je kod nas zvanično predstavljena na Novembarskoj Modi za poneti. U proteklih nekoliko dana je završen editorijal, a sada i propratni video za ovu kolekciju.

7. decembra “Golden rule” će biti predstavljena u Pragu, na četvrtom Holešovice Fashion Marketu – “Nespolíhej na Ježíška” (Nemojte se oslanjati na Deda Mraza), a od desetog, ovog meseca biće u prodaji u lokalu Fashion victim i online.

“Rename” je nastao 2009. i vrlo brzo je iz hobija prerastao u modni brend u okviru koga se iz meseca u mesec širio asortiman: majice, ešarpe, cegeri, haljine, torbe, nakit, kao i dekorativno-upotrebni predmeti za kuću. “Rename” je prepoznatljiv po minimalističkom, inovativnom i često duhovitom dizajnu. Svaka nova kolekcija bude predstavljena na nekoj od prodajnih izložbi mladih dizajnera, u Beogradu, Pragu, Berlinu…

Editorijal i slike samog nakita

Tim koji je realizovao ovaj projekat:

Photography & retouching: Marijana Gligic
Model: Katarina Milovanović @ Fashion Glam RNR 
Hair: Jelena Marjanović 
Make up: Jasmina Jeremić 
Styling: Zorana Ilić (clothes by Greska NeocekivanaMarta Miljanić & Rename Shop
Filming, editing & post-production: Shavi Lavi

 

Sve Rename modele možete pogledati i naručiti preko web stranice www.renameshop.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *