Noć knjige

Pod sloganom “Budni uz knjigu” izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi 21. decembra po sedmi put organizuju kulturnu manifestaciju “Noć knjige” čiji je pokrovitelj Skupština grada Beograda. Svojevrsni festival knjige pored kupovine po izuzetnim uslovima posetiocima ove kultne manifestacije nudi i druge zanimljive sadržaje.

“Noć knjige” održaće se u knjižarama knjižarskog lanca Delfi u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu, Kraljevu, Valjevu, Čačku i Nišu od 18 do 24 h. U okviru ove manifestacije učestvuju i Klubovi čitalaca u Šapcu, Jagodini, Zaječaru, Loznici, Pirotu, Vršcu, Požarevcu i Leskovcu.

U “Noći knjige” Biblioteka grada Beograda odobriće 50 % popusta na godišnju članarinu i 50 % popusta na knjige u izdanju Biblioteke. Isti popust odobriće i Biblioteka u Požarevcu, Leskovcu i Zaječaru.

Gradska biblioteka Pančevo odobriće popust od 30 %, dok će Narodna biblioteka iz Loznice dati besplatnu tromesečnu članarinu, a Narodna biblioteka u Pirotu popust od 100 dinara na godišnju članarinu. U manifestaciju su se uključile i Biblioteke iz Jagodine i Šapca.

Ako još niste kupili poklone za Novu godinu, “Noć knjige” je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova moći ćete da kupite po neverovatno niskim cenama.

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 %, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 % a za četiri i više knjiga 40 %. Tokom manifestacije “Noć knjige” važiće sajamske akcije u knjižarama Delfi van Beograda i u knjižarama Delfi u Zemunu, Knez Mihailovoj i SKC-u.

Svi donosioci kupona koji u “Blicu” izlazi 21. decembra moći će na deset odabranih naslova da ostvare popust od 50 %, dok će donosioci bukmarkera iz “Blic žene” moći da kupe knjige sa spiska od 50 naslova po ceni od samo 100 dinara.

Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 %. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 % za knjige na engleskom i francuskom jeziku.

Za sve kupce organizatori su pripremili poklone, a brojni gosti družiće se sa posetiocima. Akcija će važiti i na sajtu Delfi knjižare za sve one koji nisu u mogućnosti da ih posete.

 

Više informacija na: www.delfi.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *